Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Albert Gudmundsson tekent voor vier jaar bij AZ

14 augustus 2018 18:29

De transfer van Albert Gudmundsson naar AZ is officieel, zo hebben de Alkmaarders bekend gemaakt op hun website. De van PSV overgenomen vleugelaanvaller heeft een contract tot 2022 getekend. In Eindhoven kwam de international van IJsland tot negen wedstrijden in de Eredivisie.

Gudmundsson kijkt uit om bij AZ aan de slag te kunnen gaan. "Ik ben heel blij dat ik hier getekend heb en kan niet wachten tot ik op het veld sta. Ik heb voor AZ gekozen omdat ze me al langer volgen en omdat ze aanvallend voetbal spelen," zo geeft hij aan. "Er zijn hier bovendien al veel IJslandse spelers geweest die het goed hebben gedaan. Met een paar van hen heb ik gesproken en ze waren positief over AZ."

Directeur voetbalzaken van AZ Max Huiberts is blij dat het de club gelukt is om Gudmundsson van PSV over te kunnen nemen. "Albert is een creatieve, technisch vaardige en snelle speler die heeft bewezen dat hij op verschillende posities in de aanval kan spelen," aldus Huiberts. "Wij hebben hem al sinds zijn tijd bij sc Heerenveen op onze lijst staan. Op het moment dat Albert bij ons zijn niveau haalt, zal hij veel wedstrijden gaan spelen."




Tags

albert gudmundsson huiberts eredivisie heerenveen ijsland ijslandse vaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje