Transparent
Inloggen
Sluiten

'Na verstrijken transferperiode kijkt PSV welke spelers in aanmerking komen voor contractverlenging'

24 augustus 2018 07:09

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV na het verstrijken van de transferperiode gaat kijken welke spelers in aanmerking komen voor een contractverlenging. Een aantal spelers met een contract tot de zomer van 2020 kan rekenen op een voorstel van een nieuw contract. De club wil bij voorkeur voorkomen dat talentvolle spelers nog maar een jaar onder contract komen te staan, omdat dit normaal gesproken effect heeft op de vraagprijs.

Jorrit Hendrix en Donyell Malen zijn twee spelers die in aanmerking lijken te komen voor een nieuw contract. Hendrix maakt al jaren deel uit van de A-selectie en heeft zich inmiddels opgewerkt tot een gewaardeerde en dienende kracht op het middenveld. Malen ontwikkelt zich bij PSV uitstekend en is in de hiërarchie inmiddels de derde keuze voor de vleugels na Hirving Lozano en Steven Bergwijn. De verwachting is dat de aanvaller zelf ook open staat voor een langer verblijf in Eindhoven.

PSV heeft ook al geprobeerd om het contract van Gastón Pereiro te verlengen. Ook zijn contract loopt in de zomer van 2020 af. Vooralsnog is er echter geen doorbraak op dat punt te melden.




Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix malen bergwijn dienende lozano opgewerkt pereiro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje