Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV betaalt 6 miljoen voor Érick Gutiérrez, kan oplopen tot maximaal 8,2 miljoen'

30 augustus 2018 12:32

PSV zal voor Érick Gutiérrez 6 miljoen euro betalen aan Pachuca. Dat weet De Telegraaf te melden. Dat bedrag kan nog oplopen tot maximaal 8,2 miljoen euro. Daarnaast hebben de Mexicanen een doorverkooppercentage weten te bedingen van ongeveer tien procent.

Beide clubs kwamen woensdagavond laat tot een akkoord over de middenvelder. Vlak voor de wedstrijd tegen BATE Borisov was al een principeakkoord bereikt, maar toen moesten er nog een aantal zaken afgehandeld worden. Na middernacht kwam de transfer helemaal rond. Volgens PSV staan de miljoenen die het nu krijgt voor het halen van de groepsfase van de Champions League los van de transfer van de international van Mexico.

Lange tijd leek de komst van Gutiérrez onhaalbaar. De directie van Pachuca gaf in interviews meerdere malen aan dat PSV een veel te laag bod op de middenvelder had gedaan. Omdat Gutiérrez zelf echter dolgraag naar Eindhoven wilde gaan, ging de club uiteindelijk toch overstag en zakte het flink met de vraagprijs.




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez pachuca bate bedingen borisov malen mexicanen mexico overstag principeakkoord telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage