Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorzitter supportersvereniging: 'Mensen moeten niet piepen dat het zo zwaar is'

31 augustus 2018 08:38

In gesprek met Omroep Brabant geeft Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging PSV, aan dat PSV een loting heeft 'om je vingers bij af te likken'. "Als je heel erg je best doet om bij de top van Europa te horen en je kwalificeert voor het hoofdtoernooi, dan moet je niet gaan zitten piepen dat het zo zwaar is," aldus Timmermans. "Als we tegen Barcelona gaan spelen denk ik niet dat we een onrustige nacht gaan hebben van tevoren. We zijn geen favoriet en Barcelona heeft een van de drie beste elftallen ter wereld en dat zijn wij nog niet," voegt hij met een knipoog toe.

Timmermans is echter wel optimistisch. "We hebben wel eens vaker meegemaakt dat we vanuit de underdogpositie toch tot dingen in staat zijn. Natuurlijk zijn we niet de favoriet in de poule maar hoe dan ook gaan we er ongelofelijk veel van genieten en van leren als ploeg. Misschien zit er best nog wel een verrassinkje in," zo geeft hij aan. "Het zijn echt prachtige en ook nog eens goed te bereizen steden. Barcelona, Londen en Milaan. Dit zijn echt de mooiste tijden, we zijn druk aan het kijken wat we aan vervoersmogelijkheden aan kunnen gaan bieden."

Veel supporters melden zich ook bij de supportersvereniging. "Het leeft enorm. Mensen willen nog snel even lid worden om voorrang te kunnen krijgen op kaarten. Maar iedereen die belt voor kaarten moet nog even geduld hebben," zegt hij daarover.




Tags

supportersvereniging barcelona piepen timmermans bereizen hoofdtoernooi knipoog kwalificeert likken londen milaan steden underdogpositie verrassinkje vervoersmogelijkheden voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje