Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'De bondscoach heeft een andere keuze gemaakt en dat moet ik respecteren'

1 september 2018 23:47

Steven Bergwijn was niet verbaasd dat hij niet werd geselecteerd voor Oranje, zo gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Nee, niet echt. Ik heb er niet echt rekening mee gehouden. Als het komt, dan komt het. Maar het komt niet, maar wie weet de volgende keer," aldus de aanvaller. "Het is aan de bondscoach. Hij heeft een andere keuze gemaakt en dat moet ik respecteren. Ik ga gewoon zo verder en dan zie ik wel."

Gevraagd werd of hij vond dat hij wel in de selectie hoort te zitten. "Ik kan denken wat ik wil, maar als de bondscoach andere keuzes maakt is dat aan hem. Ik moet gewoon zo doorgaan en dan zie ik wel. Ik moet dit denk ik vast houden," zo gaf hij aan. "Als het komt dan komt het en als het niet komt dan komt het niet. Het gaat wel lekker, ik maak mijn doelpuntjes en we winnen. Het gaat gewoon goed en ik krijg veel vertrouwen van iedereen."




Tags

bergwijn doelpuntjes fox oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage