Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'PSV heeft sowieso aangegeven dat ze veel vertrouwen in mij hebben'

5 september 2018 12:34

In gesprek met de NOS blikt Sam Lammers terug op de beslissing om dit seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen te gaan voetballen. "Ik had al een tijdje dat ik tussen Jong PSV en PSV in zat. Ik had voor mezelf al duidelijk dat ik dit seizoen hele wedstrijden wilde spelen. Dat is de enige manier hoe ik mezelf kan blijven doorontwikkelen en ik ben blij dat ik nu bij Heerenveen zit. Dit seizoen kan ik lekker ballen," aldus de aanvaller.

Lange tijd werd Lammers gezien als de opvolger voor Luuk de Jong, maar die stap kon de spits nog niet zetten. "Luuk de Jong zit er nog steeds en is gewoon een heel goede speler en belangrijk voor het team. Vorig jaar zijn we kampioen geworden en liep het op een gegeven moment ook goed, dan begrijp je ook wel dat het zo blijft staan," zo geeft hij aan. "Natuurlijk had ik gehoopt op meer invalbeurten en kansen, maar het stond en liep gewoon goed. Vorig jaar heb ik aan het eind van het seizoen met PSV gesprekken gehad en kwam er van beide kanten uit dat het voor mijn ontwikkeling beter was dat ik een jaar bij een andere club zou gaan spelen."

Een verkoop was voor PSV echter niet bespreekbaar. "Ze hebben sowieso aangegeven dat ze veel vertrouwen in mij hebben. Dat is natuurlijk mooi en dat blijkt ook wel uit dat ze mij niet wilden verkopen. Daar spreekt wel vertrouwen uit," zegt hij daarover. "Ik ben blij dat ik nu een team heb waar ik echt kan spelen. Dat is echt prettig. Ik geloof er zeker nog in dat ik bij PSV kan slagen. Ik heb nog steeds vertrouwen in mezelf dat dat kan lukken. Maar nu ben ik blij dat ik bij Heerenveen speel en daar ga ik een lekker seizoen draaien. Niemand weet waar hij volgend jaar speelt, dus daar denk ik ook nog niet aan."




Discussieer mee op de forums


Tags

lammers heerenveen jong bespreekbaar nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje