Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Pablo Rosario is een jongen voor de toekomst van ons voetbal'

17 september 2018 06:32

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad is Willem van Hanegem lovend over de ontwikkeling van Pablo Rosario. "Van die gozer heb ik genoten zaterdag tijdens ADO Den Haag - PSV. Dat is nou een jongen die speelt in de huisstijl van zijn trainer Mark van Bommel", aldus Van Hanegem. "PSV wist dat ADO een paar dagen voor een duel in de Champions League op het randje wilde gaan spelen, maar Rosario straalde vanaf de allereerste seconde uit dat hij niet onder de indruk was."

Van Hanegem hoopt dan ook dat de middenvelder blijft spelen bij PSV. "Ja, die Mexicaan Érick Gutiérrez is vast een prima speler. En als je die verslaggever van FOX Sports hoort schreeuwen en krijsen met de ene 'ongelooflijk' na de andere 'ongelooflijk' na een doodnormale bal, dan heb je misschien het idee dat er een nieuw wereldwonder naar de eredivisie is gekomen", zo geeft hij aan. "Maar ik hoop dat Rosario ondanks die Gutiérrez nog volop kansen krijgt onder Van Bommel, want hij is in mijn ogen een jongen voor de toekomst van ons voetbal."




Discussieer mee op de forums


Tags

hanegem rosario ado bommel gutierrez allereerste column doodnormale eredivisie fox huisstijl krijsen straalde wereldwonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje