Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: 'ze weten hier niet van de 10-0 en dat wilde ik zo houden'

29 september 2018 12:27

In het Algemeen Dagblad staat vandaag een uitgebreid interview met Internazionale-verdediger Stefan de Vrij. De Nederlander wordt door de krant fijntjes herinnerd aan de 10-0 van PSV tegen Feyenoord, toen hij met de Rotterdammers in het veld stond. Tegen zijn huidige ploeggenoten had hij niets verteld: "Ik heb maar niets gezegd over die 10-0 van toen. Als ik eraan denk, doet het trouwens nog altijd pijn. Al zijn we acht jaar verder", aldus De Vrij.

De verdediger van Inter spreekt verder met respect over PSV: "PSV heeft een prima ploeg, dat zag je tegen Ajax nog maar eens. Jongens als Steven Bergwijn en Hirving Lozano kunnen schade aanrichten, hoor. En Luuk de Jong is een gevaarlijke spits, ik ken hem uiteraard van de trainingen bij Oranje". De Vrij spreekt verder over de kunst van het verdedigen in de Italiaanse competitie en hoe dat verschilt met Nederland: "één de bal, twee jouw teamgenoten, drie de ruimte en vier pas de tegenstander".




Discussieer mee op de forums


Tags

aanrichten bergwijn feyenoord fijntjes gevaarlijke inter internazionale jong kunst lozano nederland oranje stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje