Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik schoot hem maar binnen, ik was toch op die plek'

27 oktober 2018 22:50

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries blij met de overwinning tegen FC Groningen. "Het was een zware wedstrijd en gelukkig winnen wij vanavond. We moeten het bij ons zelf zoeken, want we begonnen niet goed aan de wedstrijd. We wisten van te voren dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, omdat Groningen moet en er veel druk op stond", aldus Dumfries. "We kwamen niet in de duels en kwamen overal een stapje te laat. Dat doen we niet goed. We moeten ons dan herpakken en dat doen we dan aardig."

De ontlading bij de rechtsback was al groot bij de assist op Donyell Malen. "Ja, ik was behoorlijk pissig omdat het niet liep en het was mijn eerste assist dit seizoen. Ik werd een beetje boos omdat ik nog geen assist had gegeven", zo gaf hij aan. "Er mocht wel weer een assist komen. Vorige wedstrijd tegen Emmen werd hij van richting veranderd en toen zei Angelino dat het geen assist was. Nu zei ik tegen hem 'this one is an assist'."

Dumfries zorgde vervolgens ook voor de winnende. "Ik dacht 'ik schiet hem maar gewoon binnen', ik was toch op die plek. Ik dacht vooral om rustig te blijven en het overzicht te houden. Toen zag ik die benen open gaan en dan schiet ik hem er maar doorheen. In de kleedkamer maakten ze een grap dat het een voorzet was. Ik dacht vooral dat ik moest wachten en rustig blijven. Vooral niet hard schieten, dat is het enige wat ik dacht."

De rechtsback kreeg tot slot de vraag voor wie hij is tijdens de Klassieker van zondag tussen Ajax en Feyenoord. "Ik ben voor PSV... Ik voetbal voor PSV", aldus Dumfries.




Tags

dumfries groningen angelino emmen feyenoord fox klassieker malen pissig slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje