Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'Het was gewoon heel erg slecht van ons en dat mag natuurlijk nooit gebeuren'

30 oktober 2018 22:10

Waar het voor PSV mis ging tegen RKC kon Bart Ramselaar niet goed aangeven. "Het was gewoon heel erg slecht van ons en dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Alles begint bij hard werken en vanuit de basis spelen. Natuurlijk kun je een mindere avond hebben, maar ik denk dat het daar mis gaat. Het was gewoon niet goed genoeg vandaag", aldus de aanvoerder tijdens de wedstrijd in gesprek met Fox Sports. "We wilden wel graag, maar ik heb er niet echt een goede verklaring voor eerlijk gezegd."

Of het aan de flink veranderde opstelling van PSV lag wist Ramselaar niet. "Dat weet ik eerlijk gezegd echt niet, maar dat mag geen excuus zijn om zo te spelen", zo gaf hij aan. "Al zou het zo zijn, dan mag dit natuurlijk nog steeds niet en moet je hier gewoon winnen."

De middenvelder baalde ook dat hij zelf gewisseld werd. "Dat was natuurlijk pijnlijk voor mij, maar ik moet harder werken", zei hij daarover. "Ik heb alles gedaan wat ik kon, maar soms lukt het gewoon niet. Ik weet niet waar het aan ligt, dat moeten we analyseren, maar ik denk dat we als team vandaag zeer hebben gefaald. De trainer heeft verder niks gezegd en het was heel erg stil in de kleedkamer. Daar komen we de volgende training wel op terug denk ik."

De middenvelder zat ook zeker niet te wachten op medelijden omdat het bij hem niet liep. "Het is gewoon heel slecht. Dat moeten we accepteren en we moeten ons schamen. We moeten keihard knokken en verder gaan", aldus Ramselaar. "Ik probeer me altijd te bewijzen. Dat probeer ik elke dag op de trainingen en in de wedstrijden, maar het is frustrerend dat het niet lukt dat vandaag. Nu wil ik het ook niet hebben over mijn toekomst. Ik probeer altijd hard te werken en natuurlijk is het frustrerend als je weinig speelt. Alleen had ik het vandaag wel moeten laten zien, dat is zeker."




Tags

ramselaar baalde excuus fox gefaald medelijden rkc schamen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje