Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Niemand heeft hier wat te klagen, volgens mij'

5 november 2018 03:28

In gesprek met De Telegraaf gaf Jorrit Hendrix aan zich geen zorgen te maken, ondanks dat PSV de laatste wedstrijden geen goede indruk maakt. "Je kan niet elke wedstrijd goed spelen. Als wij onze taken uitvoeren, hoeven we niet zo goed te spelen om toch een overwinning te behalen. Dan kunnen we ook met minimale cijfers winnen", aldus de middenvelder. "Vitesse deed het gewoon goed. Maar net niet goed genoeg, want we winnen uiteindelijk toch."

PSV maakte vooral in de eerste helft een zwakke indruk. In de tweede helft werd het tempo opgeschroefd. "Geduld hebben is niet hetzelfde als langzaam spelen. Als je zo ver op de helft van de tegenstander speelt, moet je ook waakzaam zijn voor counters", zo gaf hij aan. "In de tweede helft lieten we de bal goed van links naar rechts gaan. Dan ontstaat er ruimte om een voorzet te geven. Daar kunnen wij heel gevaarlijk in zijn en dat heb je nu ook weer gezien. Daarna gingen we toch weer te veel met de bal lopen, terwijl we beter hetzelfde hadden kunnen blijven doen. Maar al met al: weer drie punten. Niemand heeft hier wat te klagen, volgens mij."

Nu gaan de ogen weer op Tottenham Hotspur. "Er zijn genoeg punten van de afgelopen weken die we meenemen naar dinsdag. Gezien de vorige wedstrijd zou je kunnen zeggen dat het spelbeeld voor ons misschien andersom is in vergelijking met het duel met Vitesse. Maar elke wedstrijd is anders", zei hij daarover. "Of we gedurfder moeten spelen? Ja, misschien wel. Ik ga onze geheimen nog niet prijsgeven natuurlijk. Dat is een verrassing voor dinsdag."




Tags

hendrix klagen vitesse counters gedurfder geheimen minimale prijsgeven spelbeeld telegraaf tottenham waakzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage