Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthias Verreth: 'Persoonlijk gezien was het een goede week'

6 november 2018 08:29 - Eindhovens Dagblad

Ondanks dat PSV vorige week in de beker voor een blamage zorgde tegen RKC kijkt Matthias Verreth wel positief terug op die week. Tegen FC Groningen maakte hij zijn competitiedebuut, terwijl hij tegen RKC zijn debuut in de basis mocht maken. "Over die wedstrijd zelf is alles al gezegd en geschreven. Persoonlijk gezien was het een goede week", aldus de Belg in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Mark van Bommel spreekt veel vertrouwen naar mij uit en geeft me een goed gevoel. Dat is lekker. Nu is het wachten op de kansen die hopelijk nog gaan komen."

Het contract van Verreth loopt komend seizoen af. PSV heeft wel een optie om dat contract met een seizoen te verlengen. "Het ziet er denk ik goed uit. Als ze je laten spelen, dan hebben ze vertrouwen in je. PSV 1 is altijd een droom geweest", zo geeft hij aan.

Verreth sprak over afgelopen week na het duel tegen FC Den Bosch van maandagavond. Jong PSV miste in die wedstrijd een aantal spelers, omdat zij in Londen zijn voor de Champions League of de UEFA Youth League. "Ik zit voor de tv om te supporteren. Gewoon thuis, op de bank met mijn vriendin", zegt hij daarover. "Nog iemand van de selectie appen? Nee, zij zitten in de focus. Ze weten al dat we achter ze staan."




Tags

verreth matthias rkc appen blamage bommel competitiedebuut groningen jong londen supporteren uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Geen succesvol debuut is ook debuut, maar hij is wel een erg wisselvallig speler tot nu toe.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Altijd al geweest ook. Verwacht van hem niet heel veel meer speelminuten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje