Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Natuurlijk doet het pijn als je zo strijdt met zijn allen'

6 november 2018 23:12

In gesprek met Veronica baalde Luuk de Jong enorm van de late nederlaag. "Tottenham is een hele goede ploeg. Natuurlijk doet het pijn als je zo strijdt met zijn allen. Complimenten voor het hele team hoe we lang stand hebben gehouden. Jeroen die een paar geweldige reddingen maakt om ons in de wedstrijd te houden. Dan valt hij nog twee keer en dat is heel zuur", aldus de aanvoerder. "Tottenham is een hele goede ploeg. Als je dan met 1-0 voorkomt en gaat strijden met zijn allen om die wedstrijd te winnen en bij 1-1 nog een paar mogelijkheden krijgt, is het zonde dat je dat niet goed. Als je de wedstrijd ziet en naar de verhoudingen kijkt, is het verdiend dat Tottenham wint. Maar je hoopt altijd er zelf met die winst vandoor te gaan."

Het vertrouwen aan de kant van PSV werd steeds groter. "Natuurlijk. Als die klok steeds verder tikt, ga je steeds meer denken dat het kan gebeuren", zo gaf hij aan. "We moeten de taken uitvoeren en blijven strijden. Dat kost veel energie bij heel veel jongens. Complimente aan het team hoe hard we gewerkt hebben, dat zeker. Maar het is jammer dat hij toch valt."

De Jong kreeg de vraag of PSV zichzelf iets kon verwijten. "Natuurlijk kun je altijd dingen jezelf verwijten, maar we hebben onze taken uitgevoerd en gestreden met elkaar", zei hij daarover. "We hadden in de omschakeling misschien wat rustiger moeten zijn, wat meer de tijd nemen en de juiste beslissingen nemen. We hadden het beter uit moeten spelen, omdat zij toch wel heel veel risico gingen nemen. Maar al met al heeft Tottenham terecht gewonnen en helaas hebben we niet kunnen overleven."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong tottenham baalde complimente omschakeling tikt uitgevoerd vandoor veronica zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage