Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen'

10 november 2018 23:46

Ondanks de ruime overwinning was Luuk de Jong in gesprek met Fox Sports niet te spreken over de eerste helft van PSV. "We begonnen heel slecht vandaag. Het was gewoon niet om aan te zien. De Graafschap kreeg ook een paar goede kansen. We hebben dat ook tegen elkaar gezegd in de rust. We stonden dan wel met 2-1 voor, maar zo goed ging het allemaal niet", aldus de aanvoerder. "In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen en hebben we gewoon goed gespeeld. We hadden wat meer rust aan de bal en De Graafschap meer kapot gespeeld. Dat zag er een stuk beter uit."

PSV had echter veel ruimer kunnen winnen in Doetinchem. "Zowel in de eerste als in de tweede helft hebben we genoeg kansen gehad. Iedereen die voor de goal komt wil hem scoren, daar ligt het zeker niet aan. Maar we hadden er zeker meer kunnen maken vandaag", zo gaf hij aan.

De ploeg had ook weinig last van vermoeidheid na de zware wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. "Wij zijn fit genoeg. Wij moeten dit gewoon aankunnen. We gaan negentig minuten lang door, maar we begonnen gewoon niet goed. Daar moet je even over heen in het begin en dan kom je beter in de wedstrijd. Daar lag het aan in de eerste helft", zei hij daarover. "Dat we nu op de Vijverberg speelden mag ook geen verschil maken. We hebben onze taken in het veld en iedereen weet wat hij moet doen. Of we nu tegen Tottenham of tegen De Graafschap spelen, wij willen altijd hetzelfde doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

graafschap jong tottenham aankunnen doetinchem fox ruimer vijverberg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage