Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Ik draag op mijn manier mijn steentje bij en daar ben ik blij om'

12 november 2018 07:38

Na de wedstrijd tegen De Graafschap moest ook Donyell Malen nog een korte training volgen op het veld van de Doetinchemmers met de overige reserves. De staf van PSV doet dit zodat de wisselspelers toch nog een vorm van lichaamsbeweging hebben in het weekend. "Op zich is het wel goed. Anders wordt de achterstand op de jongens die wel spelen nog groter", gaf Malen aan in gesprek met De Telegraaf. "Maar het is wel een mentaal dingetje. Het is niet leuk om te doen, maar het is wat het is.

De vleugelaanvaller moest wederom op de bank plaats nemen. Hij kan daar echter niet over klagen. "36 punten uit 12 wedstrijden. Wat wil je dat ik zeg? We doen het goed als team. Daar hoor ik ook bij. Ik draag op mijn manier mijn steentje bij en daar ben ik blij om", aldus Malen. "Natuurlijk is het een andere rol dan ik verlang, want geen enkele speler wil wisselspeler zijn. Ik kan dus niet tevreden zijn. Dat kan nooit als je wissel bent, maar ik denk dat we het als team gewoon heel goed doen."

Tegen De Graafschap maakte hij zijn derde competitietreffer van dit seizoen. "Deze was makkelijker dan de kans op Wembley", zei hij daarover. "Hij bleef staan, nu kwam de keeper iets naar voren. Dan kan je als speler een keuze maken."




Tags

malen steentje graafschap klagen lichaamsbeweging reserves telegraaf verlang wembley wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage