Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'Hard werken en altijd honderd procent geven, dat is het enige dat ik kan doen'

18 november 2018 16:55 - Fox Sports

Na de gewonnen wedstrijd van Jong PSV tegen Jong AZ sprak Bart Ramselaar over zijn rol binnen de club. "Niemand in mijn positie zou tevreden zijn. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo gaat dat soms in het voetbal. Hard werken en altijd procent geven, dat is het enige dat ik kan doen", aldus Ramselaar in gesprek met Fox Sports. "Ik wil het nu niet over mijn toekomst hebben. Ik wil hier natuurlijk slagen, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben. Ik praat er natuurlijk over met de trainer en met de mensen om mij heen. Ik kijk meer op de korte termijn. Het belangrijkste is dat ik fit blijf en fit word, vandaag was daar een goede stap in."

De middenvelder was wel tevreden over zijn spel zaterdagavond. "Ik heb een tijdje geen wedstrijd gespeeld, dus in dat opzicht voelde ik mezelf zeer fit. In de laatste fase kon ik nog zeer actief zijn, dus in dat opzicht ben ik zeer tevreden", zo gaf hij aan. "Misschien nog een goaltje erbij, dat had zeker gekund. Daar was de winst nog te boeken voor mijzelf. Maar 3-1 gewonnen en een aandeel, dat is belangrijker."

Ramselaar miste een grote kans op zijn tweede treffer. Of dat kwam door een gebrek aan wedstrijdritme wist hij niet. "Dat zou kunnen, dat weet ik niet. Ik denk dat ik hem wel goed in schoot", zei hij daarover. "Ik telde hem eerlijk gezegd ook al, maar het was een goede redding van de keeper. Gelukkig hebben we 3-1 gewonnen en scoorde ik er daarvoor al eentje."

Meer op Fox Sports




Tags

ramselaar jong fox goaltje telde wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Toch jammer dat het allemaal zo moeizaam gaat met Bart.. sympathieke gast die meer verdiend dan een bijrol.
+2/-0

5 jaar geleden
Als ik Bart was zou ik 100 procent geven... en dat is meer dan genoeg als minimum lengte voor een reactie op een nieuwsbericht dat de essentie van de quote niet publiceert.
+1/-0

5 jaar geleden
Bart is inderdaad een sympatieke gast die een andere club verdient.
Hij zal bij PSV nooit in de basis komen. Hij heeft zijn kansen wel gehad, maar over het algemeen was het niet goed genoeg. Een subtopper in Nederland zou prima zijn voor hem.
+1/-0

5 jaar geleden
Een mooi scenario zou zijn,als Perreiro in de winterstop wordt verkocht en de opbrengst in het te creeren potje gaat;En Bart samen met wat andere zoals Lundqvist gaat strijden voor deze vrijgekomen positie.
Dan zou hij best nog kunnen stijgen in de pikorde.
+1/-0

Ik vond de eerste helft van Bart moeizaam, zelfs leek het een beetje timide. Na zijn goal een mispeer van Romero, veranderde hij de bal een klein beetje van richting, en viel deze binnen. In de tweede helft, speelde hij een stuk beter, net zoals het hele team. Maar voor het eerst zag ik een Romero, die sleurde en bergen werk verzette alla Luuk. Koppend wel wat minder, maar snelheid technisch een stuk vaardiger.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje