Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano hervat groepstraining bij PSV'

19 november 2018 16:07 - Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Hirving Lozano maandag de groepstraining bij PSV heeft kunnen hervatten. De Mexicaan bleef vanwege een lichte spierblessure in Eindhoven deze interlandperiode, maar lijkt op tijd fit voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande zaterdag.

Meer op Eindhovens Dagblad




Discussieer mee op de forums


Tags

groepstraining lozano heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ik las reacties op de vele gele kaarten door overtredingen op Chucky, man man man wat een domme reacties, als de scheidsrechters alle overtredingen op hem zouden fluiten zou je wel 10 minuten extra tijd bij mogen krijgen, die word te pas en niet te pas geschopt, en supporters van de tegenstanders vinden dat nog goed ook, Lozano wordt door de scheidsrechters`althans een groot deel` gebruikt om PSV te benadelen.
+2/-0

5 jaar geleden
Dat werd aangezwengeld door ajax-Derksen en co. En alle ezels praten het dan na. Zelfs de aanslag tegen Vitesse wordt goedgepraat. Lachwekkend!
+3/-0

5 jaar geleden
Ik weet niet of het handig is om hem tegen Heerenveen op te stellen. Straks krijgt hij wéér rood. Beide keren in 1e helft eruit gestuurd. Uit vrijwel meteen en thuis vlak voor rust. Misschien hem beter brengen na rust, speelt hij ook eens in 2e helft.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje