Transparent
Inloggen
Sluiten

Heerenveen sterk in uitwedstrijden

23 november 2018 02:35

PSV treft in SC Heerenveen zaterdagavond de club die na PSV en Ajax dit seizoen het beste op dreef is in uitwedstrijden in de Eredivisie. De Friezen haalden 11 punten uit 6 wedstrijden en zijn één van de drie clubs met een positief doelsaldo op verplaatsing. Dit is een opvallend gegeven, zeker omdat Heerenveen in eigen huis nog maar 3 punten haalde en daarmee onderaan staat op de fictieve ranglijst met alleen thuiswedstrijden.

PSV zelf won tot dusver uiteraard al haar 12 wedstrijden, waarvan er evenveel thuis als uit zijn afgewerkt. Opvallend is wel dat de gewonnen uitwedstrijden van de Eindhovenaren allemaal waren tegen clubs uit het rechterrijtje.




Tags

heerenveen dreef eredivisie fictieve onderaan rechterrijtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage