PSV onder 19 maakt nog kans op tweede ronde na gelijkspel tegen Barca

28 november 2018 15:52

Op De Herdgang heeft PSV onder 19 tegen Barcelona gelijk gespeeld. Het duel voor de UEFA Youth League eindigde in een 1-1 gelijkspel. Diep in de tweede helft maakte Yorbe Vertessen het enige doelpunt voor PSV, nadat Barcelona al vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen. In de laatste minuut ontving Rico Zeegers zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en moest dus vertrekken.

De ploeg van Ruud van Nistelrooy maakt nog alle kans om na de winterstop ook nog in de UEFA Youth League actief te zijn. Na vijf wedstrijden staat de ploeg op de derde plaats, één punt achter Tottenham Hotspur. Om door te gaan zal het over twee weken wel moeten winnen van Internazionale, terwijl Tottenham op bezoek in Spanje niet mag winnen.