Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño: 'Ik hou van rust en daarom voel ik me ook goed in Eindhoven'

30 november 2018 08:13 - Eindhovens Dagblad

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Angeliño aan het uitstekend naar zijn zin te hebben bij PSV. "In Breda had ik al een goed beeld van Nederland en de eredivisie gekregen. Het is hier goed toeven en voor voetballers rustiger dan in Spanje en Engeland, waar mensen zich iets meer opdringen", aldus de linksback. "Ik laat me door weinig afleiden en zit ook amper op mijn mobieltje. Daarmee heb ik weinig. Als ik geen voetballer meer ben, doe ik hem denk ik maar gewoon weg. Ik hou van rust en daarom voel ik me ook goed in Eindhoven."

De Spanjaard had zich een jaar geleden niet voor kunnen stellen dat hij deze week tegen Barcelona had mogen spelen. "Ik ben teleurgesteld over het resultaat, maar wat is het mooi om dit allemaal mee te mogen maken. We hebben de kansen niet benut en toch hebben we ons in de Champions League op een waardige manier getoond", zo geeft hij aan. "Bij NAC heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en dat heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik vind het echt jammer voor de supporters daar dat de club het nu zo moeilijk heeft. Ze zijn geweldig voor mij geweest en dat zit in je hart. Vanuit PSV heb ik ook vanaf de eerste dag het vertrouwen bij iedereen gevoeld."

Angeliño houdt van de ruimtes die hij op de linkerflank soms krijgt. "In mijn jongere jaren speelde ik meer naar voren en ook als nummer tien. Als back heb je aan de zijkant in balbezit soms veel vrijheden en dat is wat me zo bevalt aan deze positie", zegt hij daarover.




Tags

angelino barcelona engeland eredivisie jongere linkerflank mobieltje nac nederland opdringen toeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Geweldige aankoop. Nu Manu Garcia nog even ophalen bij City en Hendrix voor veel geld verpatsen
+4/-0

5 jaar geleden
Ongelooflijk hoe snel Angelino zich heeft aangepast. Ook verdedigend houdt hij zich aardig staande. En zelfs Jan Vennegoor zou er dit jaar nog 20+ inkoppen met de voorzetten van Angelino ;)
+2/-0

5 jaar geleden
Op de TV hebben ze het steeds over De ligt en De Jong van Ajax en dat die zo veel geld gaan opleveren, maar bij PSV hebben ze met Lozano, Bergwijn, Guti en deze Angelino ook een aantal spelers die voor een behoorlijk bedrag verkocht kunnen worden. Nadeel van een zware CL-groep is dat je weinig punten kan halen, maar het voordeel is dat alle scouts deze spelers tegen echte topteams hebben zien spelen, en daar vallen de echte beslissingen tav het aankopen van spelers.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Absoluut. De Jong,de Ligt en Ziyech zijn pareltjes, maar ik denk niet dat andere ajax spelers extreem veel gaan opbrengen. PSV heeft echter veel spelers die momenteel heel hard aan het verder groeien zijn. Hoe langer PSV ze kan vasthouden, des te meer zullen ze gaan opleveren (en hebben wij er meer plezier van :).
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Tot dat ze uit hun contract lopen natuurlijk ;)
+1/-0

 
Ik heb t idee dat het Lobbyen met prijskaarsjes `yep´ het werk is van aandeelhouders van Ajax ;=) en dat er met een jaar of drie een beerput open gaat waar je U tegen gaat zeggen.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik wordt er in ieder geval erg moe van, al dat ophemelen van De Ligt en Frankie de Jong. Bij Ajax rekenen zich al rijk met 120 miljoen voor die twee.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje