Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'In de winter kunnen wij gewoon nee zeggen'

1 december 2018 07:43 - De Telegraaf

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel aan dat PSV komende winterstop niet meewerkt aan een transfer van een van de belangrijke spelers. "In de winter kunnen wij gewoon ’nee’ zeggen. Je hebt altijd minimaal twee partijen nodig", aldus Van Bommel, opgetekend door De Telegraaf. "Als een speler weg wil of de club is niet tevreden, dan is het een ander verhaal. Daar ga ik absoluut niet vanuit. Ik weet zeker dat alle spelers het hartstikke naar hun zin hebben bij ons."

Van Bommel ging verder: "We hoeven er intern helemaal niet over te discussiëren. Wij willen geen enkele speler afgeven."

De trainer van PSV beseft wel dat niet iedere speler momenteel goed in zijn vel zit bij PSV. Zo zijn Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar op een zijspoor geraakt. "Je moet het per speler bekijken. Ik snap dat een aantal situaties anders is, dan bijvoorbeeld die van Luuk de Jong", zo gaf hij aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

bommel discussieren isimat jong meewerkt mirin ramselaar telegraaf zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Mag toch hopen dat PSV Ramselaar, Rigo en Mauro gaat lozen ten faveure van Gakpo,Romero,Malen en natuurlijk Guti.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Mauro lozen? Die volg ik niet, geweldig talent.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Was de beste op het Otten Toernooi, maar zijn rendement is gewoon niet goed genoeg imo. Nauwelijks scorend vermogen bovendien.Ik zie veel liever van de wissels Cody Gakpo,Guti en hoop op een doorbraak van Romero.
+1/-1

 
En aan de invalbeurd van Romero te zien komt ie eraan, Mauro lijkt te zijn gestagneerd idd.
+1/-1

5 jaar geleden
Tav de basis wil PSV zijn spelers in de winter natuurlijk allemaal houden. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze zich ontwikkelen, zeker Rosario, Angelino, Bergwijn de Dumfries maken enorme sprongen. PSV zit nu op een stuk hoger niveau dan vorig jaar en dus kan je een aantal spelers die dat niveau niet kunnen halen verkopen zoals Ramselaar en Isimat. Ik zou Mauro wel behouden, heeft zich in een rap tempo ontwikkeld maar komt nog niet aan spelen in PSV-1 toe. De talenten die wel spelen trekken zich echt aan de ploeg op. Als in de zomer er een flinke verkoop wordt gedaan en Lozano en Bergwijn weg gaan, dan moet je nog genoeg creatieve spelers behouden. Met Maalen, Mauro en Romero heb je dan in ieder geval al een paar spelers in huis om dat op te vangen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage