Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We verliezen de eerste helft van onszelf'

2 december 2018 17:06

Voor Luuk de Jong was het duidelijk waar het bij PSV mis ging tegen Feyenoord. "We verliezen de eerste helft van onszelf. We spelen gewoon niet goed. Dan verlies je veel tweede ballen en duels. Daar profiteren zij van", aldus de aanvoerder van PSV in gesprek met Fox Sports. "In de tweede helft ga je gewoon je eigen spel spelen en leg je er meer energie in. Dan is het voor mijn gevoel eenrichtingsverkeer."

In de eerste helft werd PSV afgetroefd door Feyenoord. "We wisten dat ze dat gingen doen. Dat is ook het enige dat ze kunnen doen tegen ons: vol gas geven. Daar waren wij niet scherp genoeg", zo gaf hij aan. "We verloren onnodig de duels. We waren onszelf niet en dat lieten wij gebeuren. We verliezen daar gewoon van onszelf."

De Jong was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord 'dik verdiend' gewonnen had. "Dik verdiend niet. In de eerste helft hebben ze meer strijd geleverd en meer duels gewonnen. Dat is het verschil", zei hij daarover. "In de tweede helft heb je nog genoeg kansen om die 2-2 te maken, dus dik verdiend wil ik dit niet noemen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong feyenoord fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage