Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'We balen er het meeste van dat we onszelf niet waren'

3 december 2018 07:57

In gesprek met De Telegraaf gaf Nick Viergever aan dat door de nederlaag nu niet opeens de druk op PSV groter is geworden. "Ach nee joh, natuurlijk niet. Dat is onzin", aldus Viergever. "Je weet dat je geen 34 keer gaat winnen. Vrijdag tegen Excelsior moeten wij bewijzen dat we sterk en ver genoeg zijn om ons te revancheren."

Het verschil in de eerste helft tussen beide ploegen was groot. "Het gaat om de opvatting, hoe je speelt en je zo’n wedstrijd aangaat. Daar hebben we het in de eerste helft laten liggen en dat is dus wat we onszelf kunnen verwijten", zo gaf hij aan. "We balen er het meeste van dat we onszelf niet waren. Duels winnen, tactisch goed staan, dat is normaal onze kracht. Nu was dat niet aan de orde. We hielpen Feyenoord in hun kracht."

In de tweede helft had PSV genoeg mogelijkheden om toch nog minstens een punt mee te nemen uit Rotterdam. "We waren te onzorgvuldig. Je moet de juiste beslissingen nemen voor het doel. Dat hebben we te vaak niet goed gedaan", zei Viergever daarover. "We waren na rust vaster aan de bal, wonnen duels en oogden ook fitter. Maar we boksten natuurlijk wel tegen die 2-0 achterstand op. Dat brak ons op."




Tags

viergever aangaat boksten excelsior feyenoord fitter joh onzin onzorgvuldig oogden opvatting revancheren telegraaf vaster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage