Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isimat, Ramselaar en Lundqvist mogen komende winter vertrekken bij PSV'

5 december 2018 07:10 - Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV bereid is om mee te werken aan het vertrek van enkele spelers die in Eindhoven weinig perspectief hebben op speeltijd. Nicolas Isimat-Mirin, Bart Ramselaar en Ramon Pascal Lundqvist staan op de nominatie om komende winter al te vertrekken bij PSV. Van de kern uit de A-selectie zal niemand vertrekken, mits er geen niet te weigeren bod wordt uitgebracht.

Voor Isimat is er in een jaar tijd een hoop veranderd. De Franse verdediger miste vorig seizoen voor de winterstop geen minuut in de competitie, terwijl hij dit seizoen nog geen minuut heeft mogen spelen in de Eredivisie. Het contract van Isimat loopt af en hij komt niet in aanmerking voor een contractverlenging. Indien er in de bezetting niets veranderd, is PSV bereid om de Fransman komende winter al te laten vertrekken. Geïnteresseerde clubs hoeven dan geen hoofdprijs neer te leggen.

Ook Ramselaar komt nauwelijks meer in de plannen voor. In totaal speelde hij dit seizoen 21 minuten in de Eredivisie, terwijl hij vorig seizoen tot 31 wedstrijden kwam. Omdat zijn contract nog twee jaar doorloopt, verlangt PSV wel een transfersom voor de middenvelder.

Lundqvist heeft ook een aflopend contract bij PSV en speelt zijn minuten in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV. Hij komt echter niet in aanmerking voor speeltijd in het eerste elftal en mag bij een goed bod in principe vertrekken.

Tegenover het mogelijke vertrek van het bovengenoemde drietal staat de zeer waarschijnlijke komst van Richard Ledezma. PSV heeft inmiddels een mondeling akkoord bereikt met de 18-jarige Amerikaanse middenvelder, die zal aansluiten bij Jong PSV. Afgelopen zomer was Ledezma al op stage in Eindhoven, maar vanwege regelgeving van de Europese Unie kon hij nog niet eerder worden vast gelegd. Als speler van buiten de Europese Unie mag hij pas op 18-jarige leeftijd worden vastgelegd en de middenvelder bereikt die leeftijd op 6 september. Enkele dagen na het sluiten van de transfermarkt.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Tja, vond Isi niet minder dan Viergever, die maakte tenminste indruk op de te tegenstander, voor Bart vind ik het sneu, Lunqvist net niet
 
9 maanden geleden
In welk opzicht maakt Isimat indruk op tegenstanders
 
9 maanden geleden
Zal ik maar uitleggen, met zijn voorkomen en het feit dat je van hem niet zomaar af bent, je hoeft spelers"en vooral spelers die ons hun beste hebben gegeven" niet te kleineren op het moment dat het minder gaat met hun.
 
9 maanden geleden
Wie kleineert spelers? Of heb je moeite met kritiek op spelers van PSV? Isimat is nou niet echt een grote krachtpatser die angst inboezemt. Geen idee waarom tegenstanders onder de indruk van Isimat zouden moeten zijn.
9 maanden geleden
Bij Bart Ramselaar heb ik altijd het idee da hij momenteel te snel wordt bedankt. Geeft altijd 100%, is een echte teamspeler en ik ben van menig dat hij het niveau aankan en er zeker meer in zou moeten zitten voor hem en PSV. En hij is nog maar 22, toch jammer als een Nederlandse speler met zijn potentieel zou vertrekken.
 
9 maanden geleden
Kan me hier wel in vinden, Bart word naar mijn mening te snel afgeschreven. Speelde een aantal goede wedstrijden in zijn eerste jaar toen het hele team slecht liep. Jammer dat hij dit seizoen nog maar zelden de kans krijgt om zich te laten zien in het eerste.
 
9 maanden geleden
Ik denk dat het probleem met Ramselaar is dat hij eigenlijk sinds hij bij Psv is gekomen niet echt gegroeid is. Ik ben bang als dat zo is, dat het ook nu niet meer gaat gebeuren. Dan lijkt me het beter dat hij plaats maakt voor bv een jeugspeler die wellicht wel blijft groeien. Prima speler voor de subtop waar hij elke week in de basis zal staan.
9 maanden geleden
Isimat is altijd een gangmaker geweest. Als je soms in een dipje zit, heb je mensen zoals Isi nodig om de teamspirit terug te brengen. Die ga je echt missen!
9 maanden geleden
Er wordt ff 10 miljoen afgeschreven...

Tussen neus en lippen door hoor je al dat Isimat en Lunqvist gratis af te halen zijn. En Ramselaar mag je ook meenemen voor een knaak en een bos konthaar. Dan halen wij wel weer ergens een Australier op uit Turkije voor de hoofdprijs en een salaris waar een paard de hik van krijgt.
 
9 maanden geleden
10 miljoen?
Isimat kostte 2 miljoen en Ramselaar ongeveer 4,5.
Ook niet mals natuurlijk, maar we hoeven niet te overdrijven.
9 maanden geleden
Op basis van welke kwaliteiten is ramselaar überhaupt door PSV gekocht?
 
9 maanden geleden
Op zijn voetbal kwaliteiten, en zijn loopvermogen.
 
9 maanden geleden
Wat zijn z'n voetbalkwaliteiten dan precies?
 
9 maanden geleden
Ik heb het idee dat heilige Kruis speciale aandacht nodig heeft, pfff
 
9 maanden geleden
Ramselaar is bewegelijk, ijverig en heeft een goede basistechniek, maar wat zijn verder z'n kwaliteiten dan?
 
9 maanden geleden
Welke PSV speler buiten Jorrit Hendrix om kan jou wel bekoren?
 
9 maanden geleden
Zoet, Angeliño, Schwaab, Dumfries, Rosario, Viergever en De Jong.
9 maanden geleden
Ik vind het nogal een gok om Isimat te laten vertrekken in de winter. Viergever heeft een historie van blessures. Stel hij valt weg direct na de winterstop, gaan we dan de rest van het seizoen met Sainsbury doen die nog totaal niet overtuigd heeft? Of gooien we Obispo voor de leeuwen?
 
9 maanden geleden
Vergeet niet dat Armando Obispo op het moment sterk speelt in Jong PSV, is denk ik al beter dan Viergever.
 
9 maanden geleden
Viergever heeft het tot dusver voortreffelijk gedaan bij PSV.
 
9 maanden geleden
Naar welke data kijk je om zijn functioneren te beoordelen?
 
9 maanden geleden
Als je Viergever wekelijks ziet spelen, besef je dat hij het uitstekend doet. Verdedigend én opbouwend prima (dit in tegenstelling tot Isimat die niét kan opbouwen), terwijl Viergever de verdediging ook rust en stabiliteit brengt.
 
9 maanden geleden
Eens. Voor Nederlandse begrippen en zeker voor PSV met een beperkt budget prima speler. Met dit centrum ga je in Europa geen potten breken maar in de wereld van het grote geld zijn Europese dromen überhaupt overbodig.
 
9 maanden geleden
Viergever heeft het ook in de CL prima gedaan, net als de rest v/d verdediging. Het heeft in elk geval niet aan de verdediging gelegen dat PSV geen potten heeft kunnen breken in deze zware groep, waarin je als PSV zijnde diverse keren boven jezelf moet uitstijgen om minimaal op plek drie te eindigen.
 
9 maanden geleden
Viergever is me ook enorm meegevallen. Ik vind dat hij en Swaab nu rust brengen in de verdediging en goed hun hoofd erbij houden. Ook in de CL hebben ze zich prima staande gehouden, al zal dat ook door de organisatie die er voor hun staat zijn. Misschien voelt hij zich bij PSV zich meer op zijn plek omdat ze hier vooral kijken naar wat hij kan, ipv bij Ajax kritisch zijn op wat hij technisch niet kan.
 
9 maanden geleden
Als Obispo echt zo goed was had hij wel minuten mogen maken. In dit geval had je hem beter een jaar kunnen verhuren.
9 maanden geleden
Die is er dan ook net als eerder Bartje,om zijn voetbalkwaliteiten bij gehaald.lol.
9 maanden geleden
Isimat is een leuke vent en inderdaad een gangmaker maar duidelijk minder dan Viergever en inderdaad die Obispo zou ook kansen moeten krijgen. Van Ramselaar vind ik het wel jammer, destijds leek dat een goede aankoop. Maar ook hij is duidelijk de mindere van het huidige middenveld. Ik wens heb het beste.
9 maanden geleden
Ramselaar gaan we wellicht nog wel nodig hebben, qua karakter en beleving eigenlijk de enige stand-in voor Hendrix, Guti beschikt over andere kwaliteiten. Maar ik ben bang dat Bart zelf doodongelukkig wordt van zijn situatie en weg wil.Voor Isimat heb je inderdaad Obispo achter de hand, en Lundqvist heeft het net niet gehaald. Hoop wel dat Isimat er in mei nog even bij is op het bordes..

Laatste nieuws