Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'De uitslag had nog hoger moeten uitvallen'

8 december 2018 00:11

Mark van Bommel had ondanks de ruime overwinning wat kritische punten na afloop. "We hebben heel gedisciplineerd gespeeld. Dat is denk ik heel belangrijk. Daardoor creëer je zoveel kansen. Als je de uitslag ziet, denk je dat het een grote uitslag is. Maar hij had nog hoger moeten uitvallen", aldus Mark van Bommel in gesprek met Fox Sports. "Het is een pluspunt dat je zoveel kansen creëert. Dat je zo dominant bent en de bal steeds terug hebt. Dat je op één helft speelt. Volgens mij heeft Jeroen geen bal op doel gehad. Dat is hoe wij willen spelen."

De trainer van PSV stond tijdens de wedstrijd regelmatig fel te coachen. "De manier van voetbal willen we zo goed mogelijk uitvoeren en dat moet je dan geconcentreerd doen. Als dat niet zo is, moet je de jongens bij de les houden. Dat doen ze onderling al, maar af en toe probeer je daar een beetje te helpen", zo gaf hij aan.

Van Bommel liet Gutiérrez zijn basisdebuut in de Eredivisie maken en dat stemde tot tevredenheid. "Hij deed het heel goed. Ik denk niet dat veel mensen hem verwacht hadden op tien", zo gaf hij aan. "Op trainingen de laatste weken/maanden heb ik gezien dat hij een speler is die in één beweging kan doordraaien, wat Sneijder ook heeft. Het spel kan versnellen met de juiste snelheid op het juiste been in de juiste richting. Hij is zo'n speler."




Tags

bommel basisdebuut creeer dominant doordraaien eredivisie fox geconcentreerd gedisciplineerd gutierrez les pluspunt stemde versnellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje