Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Cambuur

10 december 2018 21:54

Jong PSV heeft maandagavond verloren van Cambuur. Op de Herdgang ging de ploeg van Dennis Haar met 1-2 onderuit. Cody Gakpo maakte het enige doelpunt van Jong PSV. Voor de jonge aanvaller was het alweer zijn zevende doelpunt in de laatste vier competitiewedstrijden. Na bijna een uur spelen kreeg Bertalan Kun zijn tweede gele kaart en moest dus vertrekken.

Na 17 wedstrijden is Jong PSV terug te vinden op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie.




Tags

jong cambuur bertalan cody gakpo herdgang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niveau was om te huilen zo slecht... gelukkig was het de jeugd maar, hoewel....
+1/-0

Het is geen team dat de mogelijkheden heeft om op elkaar ingespeeld te raken, iedere week weer andere samenstelling, dus is het meer de mogelijkheid om individuele kwaliteiten te bekijken en die lopen er heus wel bij, Super kan het niet zijn en was het ook niet, ik vind sommige reacties/commentaar dus echt om te janken.
+1/-1

Wat een belabberde scheids was dat, met o.a. een pingel tegen wat eigenlijk een overtreding tegen vd Meulenhof was. Niemand snapte ook maar iets van zijn beslissingen. Als dit de toekomst van het NL scheidsrechters corps is, dan hebben we een normaal weekend gehad, met 3 kanjers van fouten.
+1/-1

5 jaar geleden
Het was inderdaad weer een andere samenstelling met volgens mij vooral een andere en mindere verdediging.
Die penalty leek in eerste instantie totaal absurd,maar in de herhaling zie je dat die fransman(soulas?)een overtreding maakt waarbij de scheids hem op de stip mag leggen.
Jammer van de punten,maar helaas.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje