Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'We willen nog één keer laten zien waar we als team toe in staat zijn'

11 december 2018 08:13

Op de persconferentie van maandagavond gaf Pablo Rosario aan afgelopen zomer niet verwacht te hebben dat hij nu al zoveel wedstrijden voor PSV gespeeld zou hebben. "Aan het begin van de zomer stelde ik me nog helemaal niets voor", aldus Rosario, opgetekend door De Telegraaf. "Maar bij deze trainer had ik echt het gevoel dat iedereen op nul begon en dat ik mijn kans moest pakken in de voorbereiding. En ja, nu sta ik hier met veel wedstrijden achter mijn naam."

Rosario heeft een tevreden gevoel over hoe PSV gespeeld heeft in de Champions League. Het steekt wel dat de ploeg maar één punt gehaald heeft. "We willen nog één keer laten zien waar we als team toe in staat zijn", zo gaf hij aan.




Tags

rosario telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje