Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'Ik ben zeker niet gelukkig op dit moment'

11 december 2018 08:45 - Fox Sports

Bart Ramselaar speelde afgelopen maandag met Jong PSV tegen Cambuur. Na afloop gaf hij tegenover Fox Sports aan te balen dat hij nu niet in Milaan is. "Het is pijnlijk natuurlijk. Ik kan het in mijn situatie beter positief bekijken, dat ik nu minuten maak", aldus Ramselaar. "In Italië zou ik toch niet spelen. In dat opzicht is het positief, maar in het algemeen is het zeker niet fijn."

De middenvelder heeft het momenteel niet naar zijn zin in Eindhoven. "Ik ben zeker niet gelukkig op dit moment. Dat straal ik misschien uit, maar het is gewoon heel lastig en niet fijn", zo gaf hij aan. "Als je eenmaal op het veld staat, is het anders. Maar het is een heel vervelende situatie en daar moet snel verandering in komen."

Ramselaar kreeg de vraag of hij snakt naar de winterstop om een transfer te kunnen maken. "Daar wil ik niet te veel over zeggen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik hier niet gelukkig ben op dit moment", zei hij daarover. "Dat ben ik zeker wel twee seizoenen geweest, maar op dit moment ben ik dat zeker niet in mijn rol en daar moet zeker verandering in gaan komen."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Tja Bart, als je tegen Cambuur al geen potten kan breken.. (ik heb de wedstrijd niet gezien, dus geen idee of hij goed heeft gespeeld :-))
8 maanden geleden
Je kunt er geen drol van vind je het gek...
8 maanden geleden
Ik heb wel gekeken en vond Bart ook tekort komen om een plek in het eerste te bemachtigen, maar om zoals hierboven te reageren? Pfff
8 maanden geleden
Een sympathieke jongen. Maar als hij structureel tekort schiet in vergelijking met Gutierrez, Rosario en Hendrix is het logisch dat hij niet in het eerste kan spelen. Ik gun hem veel speeltijd elders.
8 maanden geleden
Ik denk dat hij teveel zelf medelijden heeft, en te weinig voor zijn plaats knokt.
8 maanden geleden
Gewoonweg niet goed genoeg. Met recht een miskoop dus. Kan een keer gebeuren. Doorselecteren en succes verder. Hopelijk levert hij nog iets op. En ach Bart moet niet zeuren, heeft iig landstitel meegemaakt én CL, zij het in de marge. Wat dat betreft vind ik het zorgelijker dat een, in competitieverband, alleszins bruikbare verdediger (plus goede gozer in de groep!) Isimat onder MvB is verworden tot een karikatuur van zichzelf: pure kapitaalvernietiging.
 
8 maanden geleden
mbt Isi ben ik het dus eens, ondanks alle reacties dat dit ook op gaat roepen over tekortkomingen.
8 maanden geleden
Heb de wedstrijd wel gezienen vond hem de beste man van het veld,alleen zijn de collegas in het eerste nog ietwat beter.
Misschien kan Anderlecht ons verlossen van zowel Isi als Ramselaar.
8 maanden geleden
Matige speler die nergens in uitblinkt. Slecht gescout door PSV en een erg dure inschattingsfout.
8 maanden geleden
Ramselaar verdient een ploeg waar hij iedere week kan spelen... bij PSV is dit niet mogelijk.

Heb de wedstrijd tegen Cambuur op TV gezien - het middenveld daar zit het zwakke punt.
Ze spelen niet goed naar elkaar over en ze kunnen de aanvallers niet bereiken.
Na 15 seconden waren ze de bal kwijt en kon Cambuur weer een aanval opzetten waardoor de verdediging telkens onder druk kwam te staan.
Het middenveld daar moet echt wat aan gebeuren... het is een schande dat PSV in eigen huis op het middenveld niet de bal naar elkaar kan overtikken.

Laatste nieuws