Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Ramselaar: 'Ik ben zeker niet gelukkig op dit moment'

11 december 2018 08:45 - Fox Sports

Bart Ramselaar speelde afgelopen maandag met Jong PSV tegen Cambuur. Na afloop gaf hij tegenover Fox Sports aan te balen dat hij nu niet in Milaan is. "Het is pijnlijk natuurlijk. Ik kan het in mijn situatie beter positief bekijken, dat ik nu minuten maak", aldus Ramselaar. "In Italië zou ik toch niet spelen. In dat opzicht is het positief, maar in het algemeen is het zeker niet fijn."

De middenvelder heeft het momenteel niet naar zijn zin in Eindhoven. "Ik ben zeker niet gelukkig op dit moment. Dat straal ik misschien uit, maar het is gewoon heel lastig en niet fijn", zo gaf hij aan. "Als je eenmaal op het veld staat, is het anders. Maar het is een heel vervelende situatie en daar moet snel verandering in komen."

Ramselaar kreeg de vraag of hij snakt naar de winterstop om een transfer te kunnen maken. "Daar wil ik niet te veel over zeggen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik hier niet gelukkig ben op dit moment", zei hij daarover. "Dat ben ik zeker wel twee seizoenen geweest, maar op dit moment ben ik dat zeker niet in mijn rol en daar moet zeker verandering in gaan komen."




Tags

ramselaar cambuur fox jong milaan snakt straal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Tja Bart, als je tegen Cambuur al geen potten kan breken.. (ik heb de wedstrijd niet gezien, dus geen idee of hij goed heeft gespeeld :-))
+2/-3

5 jaar geleden
Je kunt er geen drol van vind je het gek...
+2/-9

Ik heb wel gekeken en vond Bart ook tekort komen om een plek in het eerste te bemachtigen, maar om zoals hierboven te reageren? Pfff
+8/-1

5 jaar geleden
Een sympathieke jongen. Maar als hij structureel tekort schiet in vergelijking met Gutierrez, Rosario en Hendrix is het logisch dat hij niet in het eerste kan spelen. Ik gun hem veel speeltijd elders.
+2/-1

Ik denk dat hij teveel zelf medelijden heeft, en te weinig voor zijn plaats knokt.
+1/-1

5 jaar geleden
Gewoonweg niet goed genoeg. Met recht een miskoop dus. Kan een keer gebeuren. Doorselecteren en succes verder. Hopelijk levert hij nog iets op. En ach Bart moet niet zeuren, heeft iig landstitel meegemaakt én CL, zij het in de marge. Wat dat betreft vind ik het zorgelijker dat een, in competitieverband, alleszins bruikbare verdediger (plus goede gozer in de groep!) Isimat onder MvB is verworden tot een karikatuur van zichzelf: pure kapitaalvernietiging.
+4/-1

 
mbt Isi ben ik het dus eens, ondanks alle reacties dat dit ook op gaat roepen over tekortkomingen.
+1/-0

5 jaar geleden
Heb de wedstrijd wel gezienen vond hem de beste man van het veld,alleen zijn de collegas in het eerste nog ietwat beter.
Misschien kan Anderlecht ons verlossen van zowel Isi als Ramselaar.
+2/-1

Santa Cruz PSV (geschorst)
5 jaar geleden
Matige speler die nergens in uitblinkt. Slecht gescout door PSV en een erg dure inschattingsfout.
+2/-5

5 jaar geleden
Ramselaar verdient een ploeg waar hij iedere week kan spelen... bij PSV is dit niet mogelijk.

Heb de wedstrijd tegen Cambuur op TV gezien - het middenveld daar zit het zwakke punt.
Ze spelen niet goed naar elkaar over en ze kunnen de aanvallers niet bereiken.
Na 15 seconden waren ze de bal kwijt en kon Cambuur weer een aanval opzetten waardoor de verdediging telkens onder druk kwam te staan.
Het middenveld daar moet echt wat aan gebeuren... het is een schande dat PSV in eigen huis op het middenveld niet de bal naar elkaar kan overtikken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage