Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Higler fluit Heracles Almelo - PSV

11 december 2018 12:03

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld voor de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo van aanstaande zaterdag. Het wordt de tweede keer dat Higler dit seizoen een wedstrijd van PSV fluit. Eerder dit seizoen had hij ook al de leiding over de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Higler zal in Almelo ondersteuning krijgen van Joey Kooij, die is aangesteld als VAR.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
PSV opgelet! Higler naaide destijds Lozano een rode kaart aan. En Joey Kooij heeft een relatie met de dochter van Frank de Boer. En met dat laatste heeft Kooij de schijn van partijdigheid tegen zich.
8 maanden geleden
Het maakt niet uit welke scheidsrechter PSV toegewezen krijgt. Aan iedere scheidsrechter kleven wel één of meerdere negatieve herinneringen. Krijgen we Blom toegewezen, dan denk je aan die onterechte rode kaart van Willems binnen een minuut in Breda of die rode kaart van Lozano vorig jaar in Heerenveen. Krijg je Makkelie, dan denkt iedereen aan de gratis penalty die hij in blessuretijd aan Ajax gaf tegen Utrecht, die hun het kampioenschap op zou leveren. Krijg je Kuipers, zogenaamd de beste scheidsrechter in Nederland, dan denkt iedereen aan die onterechte rode kaart van Engelaar in de Kuip. Ook nu zullen er wel wat herinneringen aan Higler boven gehaald worden. Het grappige is dat op de forums van Ajax en Feyenoord hetzelfde gebeurd, maar dan in hun nadeel.
8 maanden geleden
Oppassen voor Joey Kooij! Een rasechte Ajacied die een relatie heeft met de dochter van Frank de Boer en vaak aanwezig is op de Toekomst. Vertrouw het niet!
8 maanden geleden
Man man man, op voorhand al mekkeren over de schoonzoon van een oud trainer van de snavels.

Laatste nieuws