Transparent
Inloggen
Sluiten

Debutant Michal Sadílek: 'Een droom voor mij'

12 december 2018 09:08

Voor Michal Sadílek was het een geweldige week. Nadat hij afgelopen vrijdag als invaller zijn debuut in de Eredivisie mocht maken, debuteerde hij in de 65e minuut als invaller ook in de Champions League. "Geweldig. Een droom voor mij", aldus Sadilek in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik was er klaar voor. De trainer zei al in de rust dat ik moest warmlopen. Na de 1-1 en nadat Tottenham tegen Barcelona scoorde, moesten we nog een tijd volle bak. We moesten er alles aan doen om een tegengoal te voorkomen en dat is gelukt. Het was fijn om naast Jorrit Hendrix te staan en je merkt dat hij de ervaring heeft die in deze situaties nodig is."

Afgelopen seizoen was de Tsjechische middenvelder onder Mark van Bommel nog aanvoerder van PSV onder 19. Voor Sadilek maakt het niet uit waar hij speelt. "Twee weken geleden stond ik op de Herdgang voor 200 toeschouwers en nu voor 70.000 mensen in San Siro en niet te vergeten meer dan duizend geweldige fans van ons", zo gaf hij aan.




Tags

sadilek barcelona bommel eredivisie hendrix herdgang san siro tottenham warmlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage