Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV benadert Arjen Robben voor terugkeer naar Eindhoven'

13 december 2018 12:37 - Omroep Brabant

PSV heeft Arjen Robben gepolst voor een terugkeer naar Eindhoven. Dat onthulde algemeen directeur Toon Gerbrands in het radioprogramma Brabants Bont op Omroep Brabant. "Er is contact geweest. Via Mark, die met Arjen heeft gevoetbald, is hem een berichtje gestuurd. Het is natuurlijk aan Arjen zelf om die behoorlijke afweging te maken", aldus Gerbrands.

Robben kondigde eerder aan na dit seizoen te vertrekken bij Bayern München. Van 2002 tot 2004 speelde hij al voor PSV.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Robben is een speler van wereldniveau, en had op het WK tot beste speler moeten worden uitgeroepen. Zou zeer mooi zijn als hij naar PSV terug komt, al is hij gezien zijn blessures wel een onzekere factor. De band met mexico zal er wel een stuk minder op worden, want dat was gewoon een swalbe.
 
7 maanden geleden
Pfff, dit is wel zon geweldige speler die totaal niet thuishoort(zelfs op zijn leeftijd) in onze kouwe kikkerland divisie, maar wat zou ik hem graag erbij hebben!
Mss dat Robben straks als scout kan gaan werken in Mexico, heeft nog wat recht te zetten...!!? -:D
7 maanden geleden
Geweldige aanwinst! Al is het maar voor de thuiswedstrijden(op gras) en 5 a 6 uitwedstrijden + hij kan de aanstormende jeugd prima begeleiden op of naast het veld. En ook (hopelijk) voor de CL van enorme waarde. Ook een prima aantrekkingskracht voor goede spelers voor PSV te laten kiezen.
 
7 maanden geleden
Wel ff een extra glasverzekering afsluiten dan !
7 maanden geleden
Goed om te proberen, maar ik zie hem eerder afsluiten in de zon. Mocht hij willen dan uiteraard heel graag.
7 maanden geleden
Verlengstuk van Bommel in het veld?
7 maanden geleden (gewijzigd)
Alsjeblieft niet zeg! Robben is geen teamspeler maar een solist, en zijn dominante aanwezigheid zal de eenheid van het team verstoren. We hebben Bergwijn, Lozano, Romero, Malen, Lammers - wie moet eruit vanwege deze oude overschatte tuimelaar? Is ook nooit een échte PSVer geweest. Laat hem maar naar Ajax gaan.
 
7 maanden geleden
Ro Van O; ga even je mond spoelen.
Je mag een mening hebben uiteraard.
Maar dit is een speler met een glansrijke carrière. Een absolute Nederlandse topspeler. Bovendien eentje die al bij onze club gespeeld heeft.
Lozano is in jouw woorden dan ook een overschatte tuimelaar. Alleen kan hij er in jouw optiek dan helemaal niks van als ik een vergelijking tussen de spelers alvast voor je trek.
Kom op zeg...
Robben is meer dan welkom.
Lozano en Bergwijn zijn beide niet te houden.
Malen en Robben kunnen het dan samen overnemen.
7 maanden geleden
Als ik in Robben zijn schoenen zou staan zou ik het advies van Johan Derksen volgen. Ga lekker een paar jaar pionieren in de USA. In plaats van elke week hier de hoon over je heenkrijgen.
 
7 maanden geleden
Weer een lulverhaal van onze 020-aanbidder meneer zeiksnor. Kijk naar die Van Persie. Speelt amper maar wordt constant verheerlijkt in de pers. Ook bij dat stelletje zwakzinnigen daar aan tafel. En wat heeft die Van Persie eigenlijk laten zien tot nu toe ?? De eerste die Robben gaat afzeiken is die zeiksnor zelf. Waardeloos figuur.
7 maanden geleden
Zou voor heel PSV een goede zaak zijn ,kan bv de jeugd van alles leren en wedstrijden in de Champioens Leaque heel nutig zijn..
7 maanden geleden
Gezien Lozano en Bergwijn waarschijnlijk gaan vertrekken na dit seizoen in Robben een vrij goedkope (tijdelijke) oplossing.
7 maanden geleden
Ik betwijfel of je dit moet willen. Natuurlijk is Arjen een briljante speler. Maar de vraag is hoelang hij dat nog blijft. Daarnaast heb je dan weer een grootverdiener in je elftal die bijvoorbeeld een Malen tegenhoudt om door te groeien. De goeie jeugd die we hebben is ons kapitaal voor de toekomst. Ik zou geen voorbeeld willen nemen aan onze vrienden uit R'dam. Van Persie speelt weinig, houdt jeugd tegen en Feyenoord pakt geen platte prijs. Niet doen dus!!!
 
7 maanden geleden
Ergens zou je een beetje gelijk kunnen hebben, maar aangezien we Bergwijn en Chucki hoogstwaarschijnlijk niet meer kunnen houden is Malen al zeker klaar voor volgend seizoen en met een Robben erbij zou dat schitterend zijn, de wedstrijden op kunstgras vormen wel een obstakel wat Robben betreft, en daar zit het m nou in dat ik Robben niet meer in Nederland ziet spelen.
 
7 maanden geleden
Por als het voor een max twee jaar is, is dat prima. Maar en Gakpo en Aboukhlal moeten ook speeltijd krijgen. En daarna trainer onder 19.
 
7 maanden geleden
Zou iig prachtig zijn, Gakpo en Aboukhlal krijgen dan ook zeker speeltijd aangezien Robben gespaard kan worden van de kunstgras.
7 maanden geleden
Ik kon die gozer in zijn tijd bij PSV al niet uitstaan en dat werd daarna nog veel erger. Geweldige speler maar die schwalbes kan ik niet hebben.

In Engeland mag hij na zijn tijd bij Chelsea nooit meer terugkeren bij een club. Zoals het hoort. Wij eren deze speler. Onbegrijpelijk
7 maanden geleden
Ik weet het niet. Robben is te blessure gevoelig. Hij staat mogelijk ook de ontwikkeling van de jonge spelers in de weg. Ook vraag ik mij af of Robben wel trek heeft in PSV. Ik zie het niet gebeuren. Echt afbouwen doet hij bij Groningen denk ik en mogelijk wil hij nog wel een jaar bij een andere Bundesliga club zijn best doen om de status van Bayern als oppermeister aan te vallen.

Laatste nieuws