Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in winterstop op trainingskamp naar Qatar'

14 december 2018 08:34 - Eindhovens Dagblad

PSV zal komende winterstop een trainingskamp gaan beleggen in Qatar, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Van 4 tot 12 januari zal de ploeg van Mark van Bommel verblijven in Doha, de hoofdstad van het land. Op een later moment zal bekend worden gemaakt tegen welke club PSV een oefenwedstrijd zal spelen. De trainingen en de oefenwedstrijd vinden plaats op de velden van de Aspire Academy.

De selectie van Jong PSV zal naar het Spaanse Oliva vertrekken op trainingskamp en ook daarvan wordt op een later moment bekend gemaakt welke oefenwedstrijden daar gespeeld gaan worden. De PSV Vrouwen gaan op trainingskamp naar Malaga.

Meer op Eindhovens Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ik vraag me altijd af of het verstandig is om een week te trainen in 30 graden op een fantastisch complex ver weg, als je een week later in de vrieskou moet voetballen in een stadionnetje in Emmen. Maar misschien hebben die dingen niks met elkaar te maken.
 
8 maanden geleden
Klopt! Deze snoepreisjes zijn nergens goed voor. Lekker met korte mouwtjes laten ballen in Siberië, voelt het weer fijn luxe aan bij terugkomst in NL. Op naar de 99 punten!
 
8 maanden geleden
Shevchenko heeft een enorm goed punt. Het lichaam van 30 graden naar 0 graden als omgeveings-temperatuur laten wennen kost tijd en aanpassings-vermogen. Heeft de medische staf hierbij zitten slapen of hebben die niks in te brengen ? Ten tweede in het moraal gezien naar mijn mening complete onzin om naar Qatar te gaan waar de stadions met een soort slaven-arbeid worden gemaakt. De arbeiders moeten hun paspoort bij hun baas inleveren en kunnen dus ook niet weg als ze al maanden niet betaald krijgen. Ten derde is dit indirect ook een steun aan het WK in Qatar, in mijn ogen een van de grootste gruwelen op het voetbalgebied die de Fifa ooit heeft kunnen bedenken. Dat WK is al van de zomer naar de winter verplaatst, en dus haalt het alle competities overhoop. Zowel landelijk als de CL. Ik kan me niet voorstellen dat ze zo veel geld geboden krijgen om over al deze redelijke argumenten heen te stappen. Net als mijn collega's van dit netwerk ben ik zeer teleurgesteld in de leiding van PSV.
8 maanden geleden
Goedemorgen, De reacties hierboven KLOPPEN helemaal, waar blijft het verstand van de genen die dit soort beslissingen nemen? Een beetje logisch denken pfff.
8 maanden geleden
Euh, commercieel gezien was het wellicht handiger om naar Mexico te gaan??
 
8 maanden geleden
In de zomerstop doen. Anders zit je bij terugkomst weer met een giga jetlag. Niet handig.
8 maanden geleden (gewijzigd)
Als je kijkt wat voor praktijken er aan de gang zijn in Qatar (o.a. bouw van WK-stadions), zou je naar deze bananenrepubliek als PSV zijnde principieel niet moeten afreizen. Maarja... Money talks.
 
8 maanden geleden
Inderdaad. Geld is leuk, maar niet alles moet naar de hoogste bieder. Beetje jammer, vooral omdat Toon anders wel voorop staat om de moralist uit te hangen (waar ik hem vaak best om waardeer).
8 maanden geleden
Ik ben het eens met kv1992. Dit is moreel en sportief niet uit te leggen. Maar blijkbaar was de keuze Dubai belangrijker dan een aansprekende tegenstander om tegen te oefenen. Ben benieuwd wie daarvoor wordt ingevlogen.

Laatste nieuws