Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in slotfase te sterk voor Telstar

14 december 2018 21:55

Jong PSV heeft de laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar afgesloten met een overwinning tegen Telstar. De ploeg van Dennis Haar wist met 2-4 te winnen. Dankzij treffers van Matthias Verreth en Jordan Teze stond Jong PSV al snel met 0-2 voor, maar de aansluitingstreffer van Telstar viel nog voor rust.

Na bijna een uur spelen werd vanaf de strafschopstip de gelijkmaker gemaakt en leek het duel af te stevenen op een gelijkspel. In de slotfase sloeg Jong PSV echter toe met treffers van Marlon Frey en Ramon Pascal Lundqvist, waardoor de punten mee naar Eindhoven gingen.

Dankzij de overwinning is Jong PSV weer een plekje gestegen in de competitie en staat het nu zevende in de Keuken Kampioen Divisie.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong frey jordan lundqvist marlon matthias pascal teze verreth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage