Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik denk dat dit een hele goede overwinning is'

16 december 2018 01:03

Mark van Bommel kreeg na de overwinning tegen Heracles Almelo de vraag of hij tevreden was over de wedstrijd. "Als je de uitslag ziet zeer zeker. 0-4 na Excelsior en een zware Champions League uitwedstrijd tegen Inter moet je gewoon heel tevreden zijn als je zo hier wint", aldus Van Bommel in gesprek met Fox Sports. "In het begin van de wedstrijd kwamen we goed weg, maar daarna hebben we de controle vind ik. We scoren een hele goede goal, omdat zij veel ruimte in de rug weggeven. We gaven veel druk op de laatste lijn, waardoor ze niet aan voetballen toe komen. Ik denk dat dit een hele goede overwinning is."

Het mooiste voorbeeld aan hoe het binnen het team gaat, vond Van Bommel de penalty. "Chucky stond op de lijst om de penalty's te nemen. Gastón kwam in de ploeg, hij is onze eerste penaltynemer. Chucky had de bal en geeft hem aan Gastón", zo gaf hij aan. "Ik denk dat dat wel genoeg zegt. Dit is een team."




Tags

bommel chucky almelo excelsior fox heracles inter penaltynemer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage