Transparent
Inloggen
Sluiten

'Richie Ledezma tekent deze week contract bij PSV'

17 december 2018 22:53 - ED.nl

Richie Ledezma is op weg naar Nederland om een contract bij PSV te gaan tekenen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 18-jarige middenvelder heeft een principe akkoord bereikt met PSV. Alleen enkele details moeten nog worden afgehandeld.

De Amerikaan was afgelopen zomer al op proef bij PSV, maar kon toen nog niet vast gelegd worden, omdat hij nog geen 18 was. Die leeftijd heeft hij inmiddels bereikt, waardoor hij nu alsnog de overstap zal maken naar Eindhoven. Ledezma zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Weet iemand hoe goed deze speler is ?
8 maanden geleden
1,68 , 64kg, 5 wedstr, 1 doelpunt, verder mag Toon het weten, iig statistieken van lik me vestje, hoewel pas 18, hier moet Superscout achter zitten eye of the tyger.
 
8 maanden geleden
5 wedstrijden, 1 goal als middenvelder is niet per definitie slecht. Hij moet wel even het krachthonk in waarschijnlijk, maar ook qua fysiek hoeft hij niet slecht te zijn. Wellicht type Guardado.
 
8 maanden geleden
Dat zijn statistieken waar Jorrit van gaat kwijlen ja.
8 maanden geleden
Volgens mij zoeken wij vooral niet scorende middenvelders bij PSV
 
8 maanden geleden
Tja de beste nummer 10 van de Nederlandse velden wordt wissel gezet...
 
8 maanden geleden
Die speelt toch met nummer 7? Zag hem laatst poseren met een dronken PSV - fan
8 maanden geleden
Vind op dit moment vooral de spoeling achterin nog al dun, iedere schorsing of blessure betekent automatisch een verzwakking in de laatste linie, laat staan wanneer er twee wegvallen. Lijkt me niet onverstandig om daar in de winter iemand voor aan te trekken die er gelijk staat.
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
En dan jaagt Bommel Isi nog weg ook.
 
8 maanden geleden
Wat is gebeurd met of tussen isi en bommel, dat vraag ik me af ja. Aan de andere kant zit isi vrijwel altijd bij de selectie (bank). Maar wie vervangt 4gever als isi vertrekt? Selectie verdediging is wel heel dun vind ik.
 
8 maanden geleden
Mss is Isi te populair naar Mark's ego?

Laatste nieuws