Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Richard Ledezma afgerond, tekent tot zomer 2020

21 december 2018 13:24 - PSV.nl

PSV heeft bekend gemaakt dat Richard Ledezma een contract heeft getekend. De middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2020 en komt komende winter over van Real Monarchs. De 18-jarige Amerikaan was eerder al op stage en zal aansluiten bij PSV onder 19. Door de scouts wordt hij omschreven als een ' een technisch begaafde, dynamische middenvelder met veel drive'.

Ledezma kijkt uit om bij PSV aan de slag te gaan. "Hard werken en de steun van mijn teamgenoten hebben mij hier bij PSV gebracht", aldus de Amerikaan. "Ik was een beetje verrast toen PSV interesse toonde, maar ik kijk er enorm naar uit om hier te spelen. Ik voel me ontzettend welkom, de club is prachtig en ook de stad is mooi. Ik heb er zin in om in het nieuwe jaar definitief naar Nederland te komen."

Meer op PSV.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Welkom bij PSV! Mooie actie en lekker afgemaakt. Verder hoop ik dat hij positief kan verrassen. Met de mentaliteit zal het wel goed zitten. Er staat in de tekst dat hij in de zomer overkomt, maar volgens mij per 1-jan 2019 PSV'er.
8 maanden geleden
Is een contract tot de zomer van 2020 niet erg kort ?
 
8 maanden geleden
Vind ik ook wel ja. Heeft dat misschien niet te maken met zijn leeftijd?

Laatste nieuws