Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV sluit 2018 af met ruime zege, Joël Piroe scoort vier keer

21 december 2018 21:57

Jong PSV is het kalenderjaar geëindigd met een ruime overwinning tegen Almere City. De ploeg van Dennis Haar was op de Herdgang met 5-2 te sterk. Joël Piroe was de grote man aan de kant van PSV. Hij wist liefst vier keer te scoren. Cody Gakpo maakte het andere doelpunt. Beide treffers van Almere City vielen pas in de slotfase.

In de Keuken Kampioen Divisie staat Jong PSV momenteel op de zesde plek. De ploeg kan echter nog een plekje zakken als Roda JC zaterdagavond weet te winnen op bezoek bij Den Bosch. In de tweede periode staat Jong PSV op de tweede plek. Het heeft weliswaar evenveel punten als koploper Roda, maar het doelsaldo van de Kerkraders is beter. Indien Den Bosch zaterdag wint, nemen zij de koppositie over in de periode.




Tags

jong piroe roda cody gakpo herdgang kerkraders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Laat gapko en piroe mmar eens vaker invallen om de boel op scherp te houden! Heeft dit 11 tal nodig met al die vaste basis spelers! De sleur schiet erin Mark van Bommel!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage