Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Adam Maher: 'Ik ben blij dat ik bij PSV heb gespeeld'

22 december 2018 11:28 - PSV TV


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
‘Ik ben blij dat ik bij PSV mocht spelen’. Dan ben je een geweldig mens! Die speelt vanavond een dijk van een pot vrees ik..... doodzonde dat hij niet geslaagd is bij ons
 
8 maanden geleden
Als hij een "geweldige wedstrijd" speelt ligt dat vooral aan PSV zelf!????
 
7 maanden geleden
Wel lekker dat een aantal supporters hebben afzeiken om af te zeiken.

Waren die ook aan het zeiken toen Jorrit in de plaatselijke krant liep te janken hoe oneerlijk het was dat hij niet speelde. Of toen locadia niet op kwam dagen op de training??
8 maanden geleden
Geloof graag dat ie vanavond extra z'n best doet om te laten zien wat ie kan! Vanaf minuut één erop klappen en niet meer loslaten dat AZ!Hier valt niks te halen Maher ????
8 maanden geleden
Met recht één van de meest waardeloze spelers in de geschiedenis van PSV. Wát een slapjanus! Erg slecht ingeschat door PSV.
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Jij had het zeker al gezien toen hij kwam in 2013? Dit was niet te voorzien, en zal altijd een mysterie blijven.
 
8 maanden geleden
Bij AZ ging hij duels wél aan?
 
8 maanden geleden
Speelde super goed bij AZ op zeer jonge leeftijd. Was logische aankoop op dat moment. Enige wat PSV zich mag aanrekenen is dat deze speler zo lang op de loonlijst heeft gestaan. Was na half jaar al duidelijk dat dit nooit meer iets ging worden.

Ben er niet bang voor vanavond iig.
 
8 maanden geleden
Als middenvelder moet je ook af & toe een bal/ duel winnen. Dat is de reden waarom ook Pereiro ongeschikt is als middenvelder. Van hetzelfde laken een pak.....
 
7 maanden geleden
Jij stelt liever alleen maar spelers als hendrix op zeker?? Hardwerken en alleen maar balletjes inleveren zonder gehinderd te zijn van enige vorm van scorend vermogen..
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Niemand beweert dat het enige wat een middenvelder hoeft te kunnen, is hard werken en balletjes inleveren. Een middenvelder moet ook op z'n minst een beetje duelkracht hebben en af & toe een duel of 2e bal winnen. Om die reden zijn maher en Pereiro ongeschikt als middenvelder. Overigens kan Hendrix veel meer dan alleen hard werken. Hij is een middenvelder met voetbalintelligentie, een goede basistechniek en Hendrix voetbalt altijd vooruit als het kan, om maar te zwijgen over z'n voorbeeldige arbeidsethos.
 
7 maanden geleden
Jorrit is een jankerd in de pers als het een beetje tegen zit.

Geeft niet dat jij hem op een voetstuk wil plaatsen. Maher won een duel op inzet en kracht van jouw held. Dus duelkracht van Jorrit is gewoon ook onder maats. Net als zijn positie kiezen.
 
7 maanden geleden
Waaruit blijkt dat Hendrix een 'jankerd' zou zijn? Dus omdat maher één keer één duel won van Hendrix zou er iets mis zijn met de duelkracht van Hendrix? Dan heb je blijkbaar niet in de gaten hoe belangrijk Hendrix voor de ploeg is. Niet alleen wat betreft duelkracht, maar ook qua voetbalvernuft. maher daarentegen bakte er ook tegen PSV hélemaal niets van en kwam totaal niet in het stuk voor. Hendrix speelde ook niet goed, maar was tenminste wél belangrijk voor het team gezien de duels/ ballen die hij won. Nogmaals: Hendrix is een middenvelder met een goede basistechniek, geweldige arbeidsethos én voetbalintelligentie.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Wat jij wil jongen. Hendrix is een middelmatige speler welke nooit de top gaat halen. En helaas aan alle kanten te kort komt. Straks ga je nog beweren dat die in oranje hoort.

18 in een dozijn speler is het. Niet meer niet minder.


Janken in de pers ben je vergeten??
 
7 maanden geleden
Wie beweert dat Hendrix de top gaat halen? Als je Hendrix typeert als een middelmatige speler dan ben je blijkbaar niet in staat om een simpele analyse te maken. Hendrix is namelijk een intelligente middenvelder die een voorbeeldige arbeidsethos aan een goede basistechniek koppelt. Nógmaals: Waaruit blijkt dat Hendrix een jankerd zou zijn? Je weet dat hij ontzettend lang op een eerlijke kans heeft moeten wachten dankzij de aanwezigheid van Guardado?
 
7 maanden geleden
Het blijft een jankerd in de pers. Een simpele speler die je 1 opdracht moet laten uitvoeren en dat is balveroveren en inleveren. Vooral niet laten denken dat. die kan voetballen
8 maanden geleden
Wij niet hadden goede hoop maar het niet laten zien ,koste psv een bak geld.Hopelijk laat hij het vandaag NIET zien.Gewoon 3 punten psv!
 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Jij gelijk hebben, ik eens mee zijn.
8 maanden geleden
Hij heeft nooit bij PSV gespeeld. Zelfs als ie in het veld stond, speelde hij niet.
 
8 maanden geleden
Inderdaad. Hij dartelde over het veld, ging geen duels aan en voegde ook in balbezit hélemaal niets toe.
8 maanden geleden
Helaas mislukt bij ons, is ook geen schande.
8 maanden geleden
Misschi n had hij die blijdschap ook kunnen delen toen hij nog deel uitmaakte van de selectie. Ik heb het gevoel dat hij gewoon nooit echt PSVer is geweest.

Laatste nieuws