Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadilek: 'Het is mooi om zo te scoren, heerlijk'

22 december 2018 23:37

Michal Sadilek was blij met zijn doelpunt en de overwinning van PSV. "Een heerlijke avond. De eerste helft was het moeizaam voor ons. Het was heel slordig en tempo was heel laag", aldus Sadilek in gesprek met Fox Sports. "We wisten dat AZ voetballend een hele goede ploeg was, dus we moesten in de tweede helft in de omschakeling meer druk zetten en dat hebben we goed gedaan."

Binnen het half uur kwam de middenvelder al binnen de lijnen. "Ik moest warm lopen en drie minuten later al omkleden. Ik moest gewoon mijn ding doen. Goed in de duels komen en de bal veroveren. Een goede pass geven en winnen", zo gaf hij aan.

Direct na rust zorgde hij voor de voorsprong van PSV. "Het was een omschakelmoment met Chucky op links. Luuk of Stevie stond voor me. Toen dacht ik 'kom maar'. Ik wist dat ik voor de man moest komen en ik maakte hem bewust met de hak. Mooi goaltje toch?", zei hij daarover. "Dit is mijn tweede wedstrijd in de Eredivisie en het is mooi om dan zo te scoren. Heerlijk."




Tags

sadilek chucky eredivisie fox goaltje hak omschakeling omschakelmoment

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje