Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolas Isimat-Mirin: 'Lang geleden dat ik gespeeld heb, dus voor mij een mooi moment'

22 december 2018 23:56

In gesprek met Fox Sports gaf Nicolas Isimat-Mirin aan blij te zijn dat hij weer mocht spelen. "Het voelde goed. Het was lang geleden dat ik gespeeld heb, dus voor mij was het een mooi moment", aldus Isimat. "Ik ben wel een beetje moe. Het was een zware wedstrijd tegen een goede ploeg. Het was een moeilijke wedstrijd en ik ben blij dat we gewonnen hebben."

Voor de Fransman waren het pas zijn eerste minuten in de competitie dit seizoen. "We moeten niet kijken naar het verleden. Vorig seizoen speelde ik alles, maar nu is het anders", zo gaf hij aan. "Ik probeer het team overal te helpen. Complimenten voor de technische staf. Zij gaven me een goed gevoel voor deze wedstrijd."

Isimat vond het niet lastig om na zo lang opeens weer te moeten spelen. "Nee, dat zit allemaal in je hoofd. Je moet gewoon volledig geconcentreerd zijn en in het begin niet te veel risico te nemen", zei hij daarover. "Je moet vertrouwen hebben. Ik heb goede ploeggenoten en een goede technische staf die me voor de wedstrijd geholpen hebben."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws