Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindhovens Dagblad: 'Angeliño beste PSV'er van eerste seizoenshelft'

28 december 2018 08:34 - ED.nl

Het Eindhovens Dagblad geeft na iedere wedstrijd van PSV alle spelers individueel een punt voor de wedstrijd. Nu het seizoen halverwege is, maakte het dagblad een tussenbalans op. Van de elf spelers die het vaakst in actie kwamen, heeft Angeliño met een gemiddelde van 6,85 het beste gepresteerd. De top drie wordt gecompleteerd door Luuk de Jong (6,75) en Daniel Schwaab (6,73).

Gastón Pereiro, die zijn basisplaats inmiddels kwijt lijkt te zijn, heeft met een gemiddelde van 5,91 de laagste beoordeling.

Volledige tussenklassement:
Angeliño: 6,85
Luuk de Jong: 6,75
Daniel Schwaab: 6,73
Hirving Lozano: 6,63
Steven Bergwijn: 6,63
Nick Viergever: 6,54
Jeroen Zoet: 6,54
Denzel Dumfries: 6,42
Pablo Rosario: 6,31
Jorrit Hendrix: 6,27
Gastón Pereiro: 5,91

De overige spelers hebben te weinig gespeeld om in aanmerking te komen voor een klassering.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

angelino jong pereiro schwaab bergwijn dumfries gecompleteerd hendrix klassering lozano rosario tussenbalans tussenklassement vaakst viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Vond ik persoonlijk niet, maar het kan heus wel.
+1/-1

1 jaar geleden
Er zit een grote fout in dat cijfergedoe. Inzet telt bij het cijfer geven veel hoger dan kwaliteit. Maar vervolgens wordt het cijfer als een waarde voor kwaliteit gezien. Nu ook weer door Angeliño de beste te noemen. Begrijp me goed, ik vind hem geweldig en ben heel blij met hem. Maar de beste?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Het verschil tussen 6,75 en 6,54 is maar 0,2 maar bevat wel de helft van het elftal, De volgorde heeft dus ook veel met toeval te maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De 6.75 doet alles net zo goed als de 6.54. En daar boven op tot nu toe in drie wedstrijden ook nog een vol punt beter. Dan is het verschil gemiddeld klein maar is de volgorde niet heel toevallig. ;)
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Angeliño is een geweldenaar en hij heeft álles wat een goede voetballer (en vleugelverdediger) moet hebben: Snelheid, geweldige techniek, hoge handelingssnelheid, fantastische arbeidsethos, voetbalintelligentie, winnaarsmentaliteit, een geweldige trap en ook fysiek staat hij z'n mannetje. Als iemand een hoger niveau aankan, is het Angeliño wel.
+3/-2

1 jaar geleden
Bijzonder prettige aanwinst, dat zeker maar om hem nou als beste te bestempelen gaat wat ver. Persoonlijk had ik Rosario en Hendrix wat hoger en Lozano onder Bergwijn geplaatst, maar wie ben ik.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat hendrix te hoog staat en Gaston te laag. Maar ja wie ben ik.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Ik was bij de bekerfinale tussen Feyenoord O19 en PSV O19 een aantal jaar terug in het stadion van Heracles. Meer dan twee uur heen en twee uur terug reizen met OV. l De eerste helft speelde PSV zonder Hendrix. Hij was te laat aanwezig vanwege examens als ik me goed herinner. PSV werd de eerste helft weggetikt door Feyenoord. Ruststand 0-2 achter. Begin tweede helft werd Hendrix ingebracht. Hij nam gelijk de leiding en zorgde dat het spel van PSV van kansloos naar superieur ging. Sindsdien 100 procent overtuigd van de kwaliteit van Hendrix. Hij is veel belangrijker dan meeste volgers denken.
+7/-2

 
1 jaar geleden
Interessante informatie, dank.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ho ho ho Sosa, kom niet aan de lieveling van de gemiddelde PSV - fan heh
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een simpele analyse leert dat Hendrix over voetbalintelligentie beschikt, terwijl ook z'n arbeidsethos, duelkracht en basistechniek meer dan prima zijn. Hendrix wordt onderschat en hij is inderdaad erg belangrijk voor het team, net als De Jong en Schwaab.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Team sport is het nu eenmaal @Santa. Dus kan je een 18 in dozijn speler als hendrix opstellen. Psv is zijn max. Leuke modale werker.. Niets meer en niets minder.

Benieuwd naar welke lokale krant die stapt als hij een x gepasseerd wordt.
+2/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Oh ja, is voetbal een teamsport? Hendrix is juist veel meer dan alleen hard werken, maar als je dat niet ziet, dan houdt het op. Voetbalintelligentie en winnaarsmentaliteit zeggen jou blijkbaar niets.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Hahahaha ben jij de voorzitter van de Jorrit fanclub?? Beetje arrogante reacties allemaal van je, een andermans mening accepteren is lastig zeker.
+2/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Als je een nuchtere analyse van een voetballer maakt, ben je voorzitter van diens fanclub?
+2/-1

 
1 jaar geleden
Nuchtere analyse?? Tony heeft het hieronder netjes en duidelijk verwoord. Hendric speelt matig seizoen. Maar ja een nuchtere analyse wijst ook uit dat die speler bij psv aan zijn top zit. Is niets mis mee, maar het blijft een pure balafpakker en niets meer.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klopt allemaal wat je zegt maar je gaat toch niet ontkennen dat die jongen sinds een maand of twee zijn vorm van daarvoor kwijt lijkt te zijn? Zeer slordig balverlies, domme kaarten etc etc waarschijnlijk voortkomend uit frustratie. Speelde tegen Excelsior weer goed om tegen AZ weer zwak te zijn zoals heel PSV. Ik kan me persoonlijk prima vinden in bovengenoemde cijfers.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Je weet dat de cijfers van het ED over de hele eerste seizoenshelft gaan?
+1/-1

 
1 jaar geleden
@Santa: ondanks dat ik niet meer in NL woon begrijp ik bovenstaande tekst wel degelijk. Maar was de meeting over 3,5 jaar geweest dan had ik met de scores van de PSV'ers die al zolang bij ons spelen ook begrepen. Fijne jaarwisseling.
+2/-1

1 jaar geleden
Geweldige aankoop,met deze Spanjaard is mijn keuze voor Jan Heintze in het elftal van de eeuw of de totale historie,niet meer zo vanzelfsprekend.
+2/-0

1 jaar geleden
Wel terecht. Hij was iedere wedstrijd bij de beste.
+3/-0

1 jaar geleden
Bergwijn had van mij hoger gemogen. Wat mij dit jaar vooral opviel is de vooruitgang van Angelino, Dumfries, Rosario en Bergwijn. Die hebben echt grote stappen gemaakt dit jaar. Verder vond ik Schwaab en Viergever in de CL veel beter spelen dan ik had verwacht. Bij Ajax gaan straks spelers voor grote bedragen weg, maar PSV kan met Lozano, Bergwijn en Angelino ook nog flink geld binnen halen. Als Schwaab deze zomer vertrekt, dan hoop ik dat ze in de winter al een echt goede verdediger halen. Dan kan hij al wennen, en als backup dienen voor Schwaab en Viergever. Centraal achterin is onze zwakke plek bij gele kaarten of blessures.
+3/-1

 
1 jaar geleden
WouterErik: inzake je allerlaatste zin - geldt wat mij betreft voor de gehele selectie. Ik vind onze bank op een enkele uitzondering na zeer magertjes. Kijk de backposities bijvoorbeeld eens. Je moet bidden en/ of duimen dat er geen schorsingen of blessures komen zodat we de race kunnen voortzetten.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je lekker naief bent dan wil je een Zoet achter de hand hebben voor Zoet en een Angeliño voor Angeliño. Maar zo werkt dat niet. Misschien moet er hier of daar wat geschoven worden of de tactiek iets aangepast worden. Maar met deze selectie kan het gemis van ook twee willekeurige basisspelers worden opgevangen. Zo mager is het allemaal niet.

En jaar na jaar blijkt dat wat gisteren niet goed genoeg was, is morgen te goed om gemist te worden. Kortom genoeg potentie achter de hand. Geen reden om nu al voor eventuele blessures te vrezen. De club en hele selectie is hongerig. Dat lukt niet met een krappe bank en is een prestatie op zich na 3 uit 4. Meer kunnen we niet vragen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Stel Angelino is geblesseerd/ geschorts: dan zal waarschijnlijk Viergever linksback spelen en Isimat centraal (??). We zagen tegen AZ tot de 1-1 (volledig uit de lucht vallend) hoe stroef het liep met 2 veranderingen in de basis. Ik ben het simpelweg niet met je eens. Zelfde voor Luuk de Jong om een voorbeeld te noemen. Een bank met potentie dat is zeker maar staat ze er direct? Ik geloof daar dus helemaal niets van
+1/-1

 
1 jaar geleden
Sadilek lijkt behoorlijk opgeschoven in de hierarchie, dus wellicht ook reserve linksback nu. Behich kan in ieder geval echt niet. Sluit me erbij aan dat we met name centraal versterking nodig hebben.. Het liefst een Zuid-Amerikaan met agressie.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Tijger, voor de wissel van Periero was Isimat nagenoeg de enige die de strijd aanging met AZ. Uiteraard zie ik de tekortkomingen van Nicolas maar je moet niet doen alsof hij helemaal niets kan.

Zonder Luuk heb je volop alternatieven. Zeker voor wedstrijden binnen de eredivisie. Het kan aan mij liggen maar het lijkt sterk dat achter je negatieve gedachten een wens zit.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Beste Mexico, helemaal niks tegen Isimat zijn werklust etc, zelfs zijn pass was best aardig maar voetballend was het als achterhoede zeer onwennig. Inzake 'Het kan aan mij liggen maar het lijkt sterk dat achter je negatieve gedachten een wens zit' waar je het over hebt. Buiten het feit dat ik deze zin bijzonder suggestief vind wil ik je zeggen dat ik slechts 1 wens heb: dat PSV wederom kampioen wordt. Als alles heel blijft geef ik ons een 50/50 kans. Mocht dat heel blijven niet gebeuren of mochten er schorsingen komen dan moet ik heel eerlijk bekennen dat ik onze kans veel lager inschat dan 50/50........... Fijne jaarwisseling.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
@Tony, Helemaal met je eens tav hopen dat de basis-11 heel blijft. Voorin hebben we met Malen nog een prima optie, en voor het middenveld hebben we met Pereiro ook een goede reserve. Maar achterin moet echt iedereen heel blijven. De aankopen tav de backposities door Van-Bommel + Van Marwijk hebben me ook niet vrolijk gemaakt. Gelukkig spelen we alleen nog maar in NL.
+2/-0

1 jaar geleden
Leuk zo'n lijstje, maar door wie wordt die gemaakt en op basis van welke criteria? Voert een speler bv. de taken die de TS hem opdraagt goed of slecht uit. Ik hecht meer waarde aan wat de technische staf vindt van zijn spelers. De TS bepaalt de trainingen, spelvormen, tactiek, onderlinge afspraken die in het veld gelden, etc etc. Daardoor kan de TS ook meten wat de vorderingen en tegenvallers zijn na een half jaar opbouw. Soms laat de TS wat los waardoor je wat zou kunnen concluderen. Als je kijkt naar de basis-11 van dit seizoen zie je dat er buiten Pereiro eigenlijk geen mutatie is geweest, dus ik denk dat de TS tevreden is over deze 10 spelers, maar niet over Pereiro. Over wisselspelers is dat moeilijker te zeggen, maar bv Ramselaar lijkt niet te hoeven rekenen op veel speeltijd. Mauro speelt praktisch niet itt. vorig seizoen, dus daar zijn ook twijfels. Malen daarentegen krijgt vee/ invalbeurten, dus daar zijn ze wel weer positief over. Och ja, lijstjes wat zegt het? Ik vond de Jong toch wel de belichaming van dit nieuw PSV en zou bij mij bovenaan staan.
+1/-0

1 jaar geleden
Op Man City fora melden ze dat City een terug koopoptie heeft op Angelino. Weet iemand of dit ook zo is?
+1/-0

 
Vroeg ik me eigen ook al af ivb met het prijsje, weet t dus ook niet.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV heeft een prima basiselftal, en daarnaast met Guti en Malen twee vaste invallers gehad die de kwaliteit van het elftal nauwelijks omlaag brachten. Afgezien van deze 13 jongens, heeft eigenlijk niemand de kans gekregen om zich positief te tonen, dus weten we ook niet of ze in staat zijn gaten op te vullen bij schorsingen.

Maar ik snap het sentiment wel en jongens als Sainsbury, Rigo, Sadilek, Maxi Romero, Isimat en Behich zou ik niet zonder angst in durven passen in een zware competitiewedstrijd.

Is Angeliño de beste van de eerste seizoenshelft? Ik denk dat hij het (net als Dumfries) meer dan uitstekend heeft gedaan voor een nieuwe aankoop, maar ik denk dat Lozano, Bergwijn en Luuk de Jong de ware reden zijn dat PSV dit seizoen op 48 punten na 17 wedstrijden staat. Die zou ik dus ook hoger in dit lijstje hebben verwacht.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel