Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Our season so far!

29 december 2018 22:22 - PSV TV


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooie compilatie!! Gaston komt veel voor in het filmpje, ik zie de redder van het Nederlandse voetbal onze Jorrit niet zo veel.


Als je op Jorrit een simpele nuchtere analyse loslaat zie je gewoon dat die naast een goede techniek ook nog een partij arbeid levert...

Helaas is santa al de voorzitter van de Jorrit fanclub anders had ik het graaaaaag geworden. Pfff wat is die santa mij voor geweest...
 
7 maanden geleden
Je weet dat Pereiro ook in z'n 4e (!?!) seizoen wéér z'n basisplek heeft verloren, terwijl Hendrix een onmisbare kracht op het middenveld is? Misschien moet je eens hulp zoeken voor je Hendrix-aversie en andere frustraties.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Nu ga je weer beginnen! Ik heb helemaal geen aversie tegen Hendrix. Vind het alleen een hardwerkende modale voetballer. De ziekelijke adoratie vanuit jouw kant is een doktersbezoek waard. Fijne jaarwisseling gewenst pipo.

Had jij voorheen een andere naam op het netwerk??
 
7 maanden geleden
Een simpele analyse van de voetballer Hendrix heeft weinig met adoratie te maken. Of weet je niet zo goed wat het woord 'adoratie' betekent?
 
7 maanden geleden
"Simpele analyse" dat zijn ook wel 2 woorden die je altijd gebruikt. Heb je die recent op school geleerd?
 
7 maanden geleden
Ben je in staat om een voetballer te analyseren?
7 maanden geleden
@Sosa, Bij onze spelers is het leveren van die "partij arbeid" wel heel belangrijk om de titel binnen te halen. De slag met Ajax om de titel zal een hele zware worden vrees ik. Bij Ajax zie ik (helaas) meer voetbal om een tegenstander kapot te spelen, en ik vind dat ze toch zeer gemakkelijk van de sub-toppers winnen. Bij PSV is het iets meer op karakter en ietsje wilder. Maar als ze elke wedstrijd vol gas geven, en genoeg agressie hebben, dan hebben ze een zeer serieuze kans. Ik vind het wel een groot nadeel dat PSV als laatste wedstrijd AZ-uit heeft. Dat lijkt me geen leuke wedstijd om te spelen als daarmee de tilel beslist gaat worden. Met die druk willen bij spelers nog wel een de benen wat minder stabiel zijn dan bij de andere wedstrijden.
 
7 maanden geleden
Eens @woutererik dat er een dosis arbeid nodig is om te kunnen winnen. Ajax heeft idd meer voetballend vermogen op het middenveld.

Dus de verlosser Jorrit moet ons gaan redden!!
 
7 maanden geleden
Wat dacht je van het beperkte scorende vermogen op het middenveld? Helaas is Luc Nilis afgelopen zomer vertrokken want ik had Rosario en Hendrix graag een curve zien maken zoals Tonny Vilhena dat de laatste jaren doet. Haal die laatste sowiezo maar naar ons toe.
 
7 maanden geleden
Hendrix zijn cijfers zijn geweldig voor een middenvelder.
 
7 maanden geleden
Je weet dat Hendrix een controlerende/ verdedigende middenvelder is?
 
7 maanden geleden
Ja daarom zijn zijn cijfers ook zo geweldig!!
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
De meeste verdedigende/ controlerende middenvelders lopen niet over van scorend vermogen. Daarom is het nogal onzinnig om een verdedigende/ controlerende middenvelder af te rekenen op z'n (beperkt) scorend vermogen.
 
7 maanden geleden
Begrijpend lezen is lastig he.
 
7 maanden geleden
Je weet dat het over de cijfers inzake het scorend vermogen gaat?
 
7 maanden geleden
Karakter is een belangrijk onderdeel van de gehele kwaliteit. En karakter zal de beslissende factor zijn dit seizoen. Niet voor niets dat Pereiro inmiddels buiten de basis valt. In dat opzicht staan we voor op Ajax. PSV heeft in tegenstelling tot Ajax sowieso weinig problemen om te presteren als op een laatste dag het kampioenschap binnen gehaald moet worden.
7 maanden geleden
Jammer dat deze site niet meer is zoals het was na de verandering is het erg naar beneden gegaan.

mooie compilatie:)))
 
7 maanden geleden
Ik vind het nu een prima site. Sinds ze de volgorde chronologisch laten, en je zelf kan kiezen waarop je reageert vind ik het een prima site. Tav de opmerkingen onder elkaar zelfs leuker dan de vorige. Er zijn alleen nog niet zo veel leden die stukje typen. Alleen de harde kern is terug gekomen, maar die typen gelukkig alleen zinvolle stukjes. Misschien hebben die andere nu een goed sociaal leven, en betere dingen te doen dan typen op een site :-)
 
7 maanden geleden
Dus de site is nou kort maar krachtig afgezien van mijn nonsense af en toe? hihihi ;-D)

Laatste nieuws