Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met 29 spelers naar Qatar, Hirving Lozano sluit later aan

4 januari 2019 11:12 - PSV.nl

PSV zal met een selectie van 29 spelers op trainingskamp gaan naar Qatar. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt via de officiële website. Voor Mohammed Ihattaren, Yorbe Vertessen, Zakaria Aboukhlal en Mike van de Meulenhof zal het de eerste keer zijn dat ze met het eerste team op pad gaan. Vanuit Jong PSV reizen ook Michal Sadílek, Joël Piroe, Jordan Teze en Matthias Verreth mee.

Hirving Lozano sluit later pas aan. Vanwege privéomstandigheden is hij nog in Mexico. De verwachting is dat hij komende week weer aanhaakt.

Mark van Bommel heeft niet de beschikking over Maxi Romero, Trent Sainsbury en Aziz Behich. Romero speelt met Argentinië onder 20 het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder 20, terwijl Sainsbury en Behich zijn geselecteerd voor Australië voor deelname aan de Azië Cup deze maand. Zij zullen de eerste competitiewedstrijden na de winterstop ook moeten missen.

Meer op PSV.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Net als een paar andere leden van dit Netwerk vind ik het tav het grote temperatuur-verschil met Nederland ook een rare keuze. Ik vrees dat ze proberen om een sponser in Qatar te vinden.
 
7 maanden geleden
Hoi hoi, dankjewel voor je positieve reactie nog t.a.v. het artikel over Romero!
Allereerst de beste wensen nog voor het nieuwe jaar! Hopelijk komt voor ons het toetje weer op het eind van dit seizoen! -:D

Wat betreft het trainingskamp: Als je toch (net) twee spelers hebt binnengehaald van een land dat he-le-maal gek is van voetbal, hoe in hemelsnaam kom je dan uit bij een land als Qatar??? De publiciteit die alleen al deze twee spelers met zich meebrengen is op zich al goed genoeg voor een uitstekend gevuld Stadio Azteka!! -;) -;) Waarom geen taco's en andere versnaperingen mee deze kant op? Geen idee waarom Qatar? Totaal geen voetballand en ook nog eens een land waarbij arbeiders onder erbarmelijke omstandigheden stadions moeten bouwen, soms zelfs met de dood tot gevolg! Ik zeg, verbannen dien handel!!
 
7 maanden geleden
@Raimundo, Wij begrijpen elkaar. In Mexico zou je inderdaad geweldig aan je naamsbekendheid kunnen werken, en zou PSV enorm goed ontvangen worden in volle stadions. Zo zouden ze ook nog eens nieuwe spelers kunnen werven. Ik zie wel eens van die filmpjes van Wesly Snijder in een helemaal leeg stadion met 3 arabieren op de tribune, en daar wordt ik erg triest van. Geweldige voetballer maar je hoort niemand juigen als hij een geweldig doelpunt maakt.

Ik hoop ook dat Romero echt fit wordt. Volgens mij heeft hij zich meteen willen bewijzen terwijl hij nog niet goed herteld was, en is hij daarna op een wat raar zijpad terecht gekomen. Aan jou ook de beste wensen, Ik hoop ook op het toetje aan het eind van het seizoen. Komende weken weer op 23.00 uur kijken of er nog overbodige spelers verkocht gaan worden, en er hopelijk een goede CV bij komt.

Laatste nieuws