Transparent
Inloggen
Sluiten

Mino Raiola: 'Hirving Lozano blijft bij PSV'

4 januari 2019 20:03 - ED.nl

De afgelopen weken werd Hirving Lozano regelmatig gelinkt aan een vertrek deze transferperiode. In een reactie aan het Eindhovens Dagblad laat Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Mexicaan, echter weten dat Lozano gewoon bij PSV blijft. "En de club wil hem niet verkopen", aldus Raiola.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Maar natuurlijk blijft die bij PSV! Wa gij nonju!; Wa wilde nou???
Die Brabantse gemoedelijkheid is gewon hullemaol nergens te vinden! Da witte gij mss noch nie, maor da komde wel aaachter as ge oew eens verdiept in de club ipv die verrekte eigenzinnige overhypte pizza bankrekening waor nog ginne kaas van gegeetuh ken worduh! En O wee as ge daor noch xtra saus vur in rekening brengt!! -:P -:P
7 maanden geleden
@Raimundo, Je typt vloeiend Helmonds, maar ik denk niet dat Lozano je post kan lezen.
 
7 maanden geleden
Hahha,mijn reactie was natuurlijk aan Mino gericht. Mag wel bekennen dat ik nie zon fan ben van deze pizzabakker. Hij mag dan misschien wel spelers naar mooie clubs brengen, maar uiteindelijk gaat het hem natuurlijk puur om het geld. Op zich niets mis mee, maar als ik er even een zoektocht op nalaat, dan kan ik zeer waarschijnlijk genoeg voorbeelden noemen van spelers die een totaal verkeerde stap maken in niet de juiste richting. Als ik aan Lozano denk, dan denk ik niet aan een stap richting Chelsea, tenzij Mourinho daar weer de scepter gaat zwaaien..;);)...
7 maanden geleden
Beste Mino, haal even een scorende middenvelder voor PSV aub.
 
7 maanden geleden
Beste Tony, gaston is een scorende middenvelder. Guti kan het ook.


Wil jij nu zeggen dat je een vervanger voor Jorrit zoekt??? Ohhhhhhh dat mag je niet zeggen..
 
7 maanden geleden
Ik ben ook een fan van Jorrit, maar internationaal komt hij gewoon tekort. Niets mis mee om dat te zeggen lijkt me.
 
7 maanden geleden
Gaston zal voor een pak Brinta en een rolletje King verkocht worden of loopt zelfs gratig weg tzt. Gutti? Als invaller ontstijgt hij de cijfers van Jorrit, als basisspeler zakt hij direct weer terug en lijkt het een Jorrit 2.0. Heb ik geen eenvoudige analyse voor nodig.
 
7 maanden geleden
Jorrit komt voor psv te kort, maar ja daar heb je idd geen simpele analyse voor nodig..
 
7 maanden geleden
Ik zou niet weten wat iemand met een Lozano moet, ik zeg blijf ervanaf, Bergwijn ook, wat moet je er in Godsnaam mee.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb liever een speler die voor een extra kampioenschap zorgt dan voor een extra nul op de bankrekening. Uiteraard komt een moment dat Lozano vertrekt. En het liefst vertrekt hij als dat heel jammer is. Want dat betekent dat hij sportief heel goed bezig is. En daar gaat het om. De tijd dat een Romario vijf seizoenen blijft is onhaalbaar op dit moment. Drie seizoenen met drie kampioenschappen zou mooi zijn. Twee seizoenen met twee kampioenschappen is ook al mooi. Een hoge transferopbrengst zonder prijs kan ik niet succes noemen. Sterker dat noem ik niet-succesvol.
7 maanden geleden
Non-nieuws van Raiola. Geef me één reden waarom zou Lozano vertekken in de winterstop??
 
7 maanden geleden
Dergelijke jongens staan er vaak heel anders in. Geld en prestige tellen vaak harder dan wat wij er van vinden.
 
7 maanden geleden
Wat wij er van vinden met een simpele analyse doet er niet toe.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Raiola is volgens mij PSV altijd goedgezind geweest. Volgens mij hebben we Malen ook aan hem te danken. Ik kan er alleen maar respect voor hebben dat hij is opgeklommen vanuit een pizzeria naar voetbalmakelaar op wereldniveau.

Maar on topic, prima dat hij aangeeft dat Lozano blijft. Lozano kan het beste nog de rest van het seizoen blijven om ook daarin ervaring op te doen. En de 35 miljoen die Chelsea biedt is veel te weinig als je bedenkt dat ze Pulisic kopen voor 60+ miljoen. Ik hoop echt dat John de Jong zich ervaren genoeg voelt / is om voor een echt groot bedrag te gaan. Desnoods laat hij zich hierin begeleiden door een adviseur.
7 maanden geleden
Fijn dat hij blijft nu nog een vervanger voor hendrix. Leg hem gelijk even uit dat je "lucht" niet hoeft te dekken ;)
 
7 maanden geleden
Sorry, had je gerapporteerd!! Was niet de bedoeling!!

Hendrix laat ook vaak een mannetje uit zijn rug lopen nadat hij eerst lucht heeft staan dekken.
7 maanden geleden
Indien clubs zich melden voor spelers en een flink bedrag neertellen zijn ze weg , deze winterstop nog . Logisch , PSV speelt alleen nog voor de landstitel .Niet interessant.

Laatste nieuws