Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolas Isimat-Mirin vervolgt carrière bij Besiktas

5 januari 2019 18:10 - Besiktas

Nicolas Isimat-Mirin is per direct vertrokken bij PSV. De Franse verdediger vervolgt zijn carrière bij Besiktas, zo heeft de Turkse club zelf bekend gemaakt. Zondagochtend zal hij in Istanbul officieel worden gepresenteerd. PSV heeft op de officiële website laten weten dat Isimat het trainingskamp in Qatar inmiddels heeft verlaten om alles af te kunnen ronden.

Isimat kwam in 2014 op huurbasis van AS Monaco bij PSV. Een jaar later werd hij definitief overgenomen. De verdediger werd drie keer kampioen van Nederland en kwam hij in totaal tot 130 wedstrijden in het eerste elftal. Dit seizoen kwam Isimat echter niet in de plannen voor van Mark van Bommel en was hij mede door de komst van Nick Viergever en Trent Sainsbury gezakt in de pikorde.

Volgens de Turkse journalist Ertan Süzgün betaalt Besiktas een transfersom van 350.000 euro voor Isimat en tekent de verdediger een contract voor 3,5 jaar. Bij Besiktas gaat hij samen spelen met voormalig PSV'ers Atiba Hutchinson en Jeremain Lens. Ook de in Nederland geboren Turks international Oğuzhan Özyakup staat onder contract bij de huidige nummer zeven van de Süper Lig.

Meer op Besiktas


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Met Obispo (heeft minuten in het eerste nodig) en Sainsbury staan er al een prima vervangers klaar. M.a.w. geen CV aankoop nodig.
 
7 maanden geleden
Op basis van wat concluderen wij dat Obispo er klaar voor is? Inzake Sainsbury: die is voorlopig niet present? En Schwaab? Vind het nogal een conclusie dat we geen versterkingen nodig hebben. Ik wil kampioen worden. Met geen stand-in voor Angelinho van niveau en een paar cv’s (de vervangers) die nog niks zinnigs hebben laten zien straal je weinig ambitie uit.
 
7 maanden geleden
@Tony, helemaal mee eens, zie mijn post hieronder.
7 maanden geleden
Mooie vent die Isimat, treurig om te zien hoe zijn rol bij PSV als een nachtkaars uit ging....dat verdient die jongen niet, ik hoop dat ie net zo polulair wordt bij Besiktas als bij ons de afgelopen jaren....
 
7 maanden geleden
Nou ik heb geen medelijden met miljonairs. Als meneer zijn werk uitvoert maakt RKC niet gelijk in de 91e minuut. Kijk maar eens terug, schandalig hoe hij maar wat rondloopt. Weg ermee.
7 maanden geleden
Hele aardige jongen, maar nu het niveau van PSV omhoog gaat is het logisch dat hij afvalt. Cocu heeft vorig jaar met een matige selecie er echt het maximale uit gehaald. Ik wens heb veel succes. Ik hoop dat er tav de salaris-huishouding nu ruimte komt om een zeer goede talentvolle CV te halen, net zoals vorig jaar ze Romero naar NL hebben gehaald. Bij Ajax hebben ze de opvolger voor De Ligt ook al binnen, en bij een blessure van Schwaab of Viergever hebben we direct een probleem. PSV kan geen punt laten liggen de komende maanden.
7 maanden geleden
Come on PEESJEEVEÉ, dankjewel Isi, voor je inzet bij onze mooie club. Met uitzondering van die bekerwedstrijd tegen RKC heb ik altijd van jou genoten. Soms met kunst en vliegwerk maar altijd één voldoende. Succes verder met je carrière in Turkije. @eendrachtmaaktmacht
7 maanden geleden
Die verrassingen uit de hoge hoed van ome Bert en van Bommel bevallen me wel. Hopelijk nog zo’n gigant erbij. Ik wens Isi alle geluk van de wereld. Veel respect voor hem itt al die fluiters.
7 maanden geleden
Bedankt isi!! Heb genoten van je gezang (of waar het op moest lijken), je geweldige interviews en je inzet voor onze mooie club. Thnx isi het ga je goed!
7 maanden geleden
Dag Sint Nicolaas, toen we je hard nodig hadden stond je er bijna altijd.
Dank en veel succes in het land van de vrijgevige bisschop.
7 maanden geleden
Heel jammer voor deze spontane en vriendelijke jongen. Vervelend om te zien om sommigen zo aan de kant gezet te zien worden. Hopelijk leeft die weer een beetje op bij zijn nieuwe club. Desondanks vind ik dit wel het beste voor PSV. Ik heb zeker genoten van hem, maar over het gehele plaatje bekeken vind ik hem niet van het niveau wat PSV zou moeten nastreven. Hopelijk gaat PSV dan ook op zoek naar een nieuwe CV die net wat meer kwaliteiten bezit dan wat we nu hebben. Dankjewel voor al je inzet, je spontane interviews en niet te vergeten de ISI kookwedstrijd...hahaha, wat een kerel is het toch! Het ga je goed!
7 maanden geleden
Als het waar zou zijn, vind ik 350.000 Euro best wel weinig
7 maanden geleden
Sportief gezien geen aderlating. Als mens en gangmaker zullen we wel degelijk achteruit gaan. Reactie op zijn spel (wat idd zeer mager was) in zijn laatste invalbeurt zullen hem aan het denken gezet hebben. Succes in Turkey.
7 maanden geleden
In de Nederlandse Eredivisie bruikbare cv onder MvB verworden tot karikatuur van een verdediger. Oké Isimat is absoluut geen hoogvlieger maar hoe dienen wij Sainsbury dan te rubriceren? En aangezien die andere miskoop "from downunder" - en dan heb ik het uiteraard niet over de onfortuinlijke Ryan Thomas! - niet alleen niet kan voetballen maar nog praatjes bovendien heeft, mogen er in de winterstop écht wel 2 defensieve krachten bijkomen! Ik bespeur hier toch een dubbele agenda bij schoonzoon & schoonvader. Alleen bij titelprolongatie zij het hen vergeven, in navolging van Archie Thompson bij Guus destijds, al stond én staat Hiddink natuurlijk nooit ter discussie!
7 maanden geleden
Isi bedankt. We gaan je missen bij de kampioensfeesten.
7 maanden geleden
Een bedrag van 350k lijkt me prima aangezien hij na dit seizoen transfervrij zou zijn. Misschien nu toch maar proberen Bruma terug te halen. Met 2 centrale verdedigers is de spoeling nu wel heel dun.
7 maanden geleden
Off: Goed om alle oude forumnamen weer terug te zien. Ik heb jullie oprecht gemist! On: natuurlijk was Isi een nuttige speler in de periode Cocu. Maar het is te bizar voor woorden dat hij op 3 jaar tijd niet in staat is geweest om fatsoenlijk te leren opbouwen. Met Isi lever je zoveel power naar voren in. Daardoor kwamen we te vaak onnodig en te lang onder druk te staan. Dat zag je ook laatst tegen AZ. 350k opstrijken en door. We zullen de markt op moeten voor verdedigers. Mevrouw Schwaab begint te kloten en Viergever heeft een sterke CV naast zich echt nodig. Ik vertrouw erop dat de technische staf dat ook ziet.
7 maanden geleden
Ik ben bang dat we het zonder versterkingen niet gaan redden dit jaar.
Verdediging is zwakste schakel... en de backup is zeer matig
7 maanden geleden
Snap niet dat ze hem voor 3,5 ton laten gaan. We hebben geen geschikte alternatieven voorhanden bij blessures achterin.

Laatste nieuws