Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt: Nicolas Isimat-Mirin naar Besiktas

6 januari 2019 16:53 - PSV.nl

In navolging van Besiktas heeft ook PSV de transfer van Nicolas Isimat-Mirin naar de Turkse club bekend gemaakt. Isimat kwam in de zomer van 2014 naar PSV en groeide uit tot een basisspeler. Dit seizoen gaf Mark van Bommel echter de voorkeur aan Daniel Schwaab en Nick Viergever in het centrum van de verdediging. De Fransman kwam in totaal 130 officiële wedstrijden in actie voor PSV.

Meer op PSV.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Binnen 2 jaar is ie Isi 10 miljoen waard, met dank aan Heer Bommel.
 
7 maanden geleden
Wat bedoel je precies por?? De 10 miljoen met nog kort contract snap ik iig niet. Maar wat heeft van bommel hier mee te maken?
7 maanden geleden
Mooie, sympathieke speler, die wel op voetballend gebied wat beperkingen heeft.
Ik denk dat hij een mooie stap maakt.
7 maanden geleden
Vreemde beslissing met nauwelijks alternatieven achterin. Voor die paar centen.
 
7 maanden geleden
Tja nog kort contract en 0,0 kans op speeltijd. Weg doen dan voor appel en een ei.
 
7 maanden geleden
Hoezo 0,0 procent kans op speeltijd? Mevrouw Schwaab niet meer ongesteld? Die gigant uit Australië is volgens mij een aantal weken weg met zijn land. Spoeling wordt lekker dun. Ik mag toch hopen dat er een ervaren man voor terugkomt anders kan ik dat topsport gelul van die kale leider niet langer volgen. Een paar ton rijker! John de Jong for President.
7 maanden geleden
Typisch PSV. Hebben en ontevreden speler en werken direct mee aan vertrek. Weet ook wel dat ie nog maar half jaar contract heft en deze zomer voor niets weg loopt.
Maar zeg nu zelf wat is nu een half miljoen voor Isimat. Is toch een schijntje. Dat doet Overmars veel beter, moet ik tegen mijn zin toegeven.
 
7 maanden geleden
Wat doet Overmars beter dan ? Als ik naar Ajax kijk zie ik verdomd weinig uitgespeelde kansen . Veelal doelpunten door afstand schoten die, moet ik eerlijk zeggen, bij PSV ook wat meer zou willen zien. Je mag toch verwachten , gezien het kapitaal op het veld Ajax stukken beter zou moeten zijn. Eindhoven is nog steeds DE voetbalstad. Een voetbalclub koop je niet , die bouw je.
7 maanden geleden
De weg is nu vrij voor Jeffrey bruma. Zou mooie deal zijn.
 
7 maanden geleden
Liever niet, Bruma is niet zo sterk. Gaat de bal weer eindeloos terug naar Zoet
7 maanden geleden
In Istanbul is het in de zomer sniehee
7 maanden geleden
Mooie transfer voor hem. Ik hoop dat hij goed terecht komt en respect krijgt van zijn medespelers en ... uiteraard mag spelen.

Laatste nieuws