Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Ik heb me ermee verzoend dat een club als PSG mij niet als eerste doelman haalt'

7 januari 2019 08:05 - Algemeen Dagblad

In gesprek met het Algemeen Dagblad legt Jeroen Zoet uit waarom hij afgelopen zomer besloot om bij PSV te blijven ondanks dat er ook interesse was vanuit het buitenland. "Afgelopen zomer heb ik bewust gekozen voor een contractverlenging bij PSV. Ik heb me ermee verzoend dat een club als Paris Saint-Germain niet meer komt. Die gaan mij niet als eerste doelman halen", aldus Zoet.

Zoet gaat verder: "Ook denk ik niet dat ik gelukkig word van tweede keeper zijn in het buitenland. Bij PSV speel ik elke week, maak ik titels en de Champions League mee en voel ik volop waardering. Dat is ook veel waard."

De doelman kijkt uit naar de komende seizoenshelft. Er is zelfs een bizar scenario mogelijk dat PSV op 96 punten eindigt, maar daarmee geen kampioen wordt. "Zo’n scenario kan en dat zou ongelooflijk zijn. Maar we gaan daar niet vanuit", zo geeft hij aan. "Ik vind de strijd met Ajax sowieso mooi. Dit is nu al een andere titelrace dan anders. En ik verwacht dat-ie alleen maar intenser wordt."




Tags

zoet verzoend psg bizar intenser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

5 jaar geleden
Het seizoen kan ook zomaar in het voordeel van PSV als een nachtkaars uitgaan. Ik zie Ajax niet winnen in maart tegen PSV. Dus geen kampioen met 96 punten gaat niet gebeuren.
+1/-0

5 jaar geleden
Laten wij allen nou eens van wedstrijd tot wedstrijd gaan leven. Komen nog genoeg moeilijke tegenstanders aan. De maand februari bijvoorbeeld is verdomd lastig.
+3/-0

En mss is dit een domme beredenering, maar ik vind die snoepreisje naar de zon niet Zon goed idee, clubjes die hier rundom house oefenen hebben denk ik daar voordeel van, denk ik dan.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje