Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV brengt bod uit op verdediger Edson Álvarez'

9 januari 2019 09:52 - Reaccion En Cadena

In het televisieprogramma Reaccion En Cadena is gemeld dat PSV een officieel bod heeft uitgebracht op de Mexicaanse verdediger Edson Álvarez. PSV zou 8 miljoen dollar hebben geboden op de 21-jarige Álvarez, bijna 7 miljoen euro. De 20-voudig international was afgelopen zomer nog met Mexico actief op het WK en kwam in alle wedstrijden in actie.

Afgelopen maand wist hij met Club América de landstitel in Mexico te veroveren. Álvarez heeft nog een contract tot de zomer van 2022 in Mexico.

Meer op Reaccion En Cadena


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Verdedigende versterking is uiteraard welkom. Hij is me op het WK niet zo opgevallen, maar heeft voor zijn leeftijd toch al behoorlijk wat internationale caps. Hopelijk sluit hij deze winter al aan, mocht het rondkomen. Hij kan tevens op RB en middenveld spelen.
7 maanden geleden
Dit of vergelijkbaar verklaart het vertrek van Isimat.
7 maanden geleden
Ik ken hem verder niet, maar een Mexicaans international (basisspeler) van 21 jaar lijkt me een meer dan prima vervanger voor Isimat. Op deze manier gaan we er op vooruit.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft een goeie sliding, daar hou ik wel van. 1,9 meter en kan koppen. Overigens kunnen we met het bod meteen Ajax een hak zetten. Die hebben hun zinnen gezet op Diego Lainez, maar het is de vraag of Club América twee bepalende spelers wil laten gaan in één maand. https://www.youtube.com/watch?v=4DVlWtRXQts

Het is de duurste speler van het makelaarskantoor Promofut, waarbij een dergelijke transfer natuurlijk ook goed kan werken voor hun. Hierbij de etalage: http://www.promofut.com.mx/
 
7 maanden geleden
Iemand vind het grappig om de likes weg te vegen, pfff wat kinderachtig als je zelf niks beters weet, zijn stuk voor stuk goede reacties, Rudio bedankt.
 
7 maanden geleden
Ik heb ze maar weer teruggezet. :)
 
7 maanden geleden
Hmm, blijkbaar gaat het om meer dan een persoon zonder leven. :-o
 
7 maanden geleden
Zag dat ook. Triest gedrag. Ter compensatie geef ik iedereen een +1 like.
 
7 maanden geleden
Als we ajax een hak kunnen zetten zou ik dat altijd doen los van het feit dat we gewoon een extra verdediger nodig hebben, de club wil niet Lainez en Alvarez verkopen dat weten Overmars en de Jong nu ook, dus ff tempo graag de Jong.
7 maanden geleden
Ik ben benieuwd. Ik kan me niet voorstellen dat ze zonder een extra verdediger de 2e ronde in gaan, ook al meldt de VI dat.

Laatste nieuws