Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Met de nieuwe trainer wist ik dat ik mijn kansen in eigen hand had'

10 januari 2019 07:53 - De Telegraaf

Pablo Rosario kende een uitstekende eerste seizoenshelft. De middenvelder groeide uit tot basisspeler van PSV én tot international van het Nederlands elftal. "Opeens wordt er veel over mij gezegd en geschreven. De kritieken zijn nu goed, maar ik weet waar ik vandaan kom en hoe ik hier ben gekomen", aldus Rosario in gesprek met De Telegraaf. "Maar natuurlijk, ik had vooraf ook niet verwacht dat ik zes Champions League-wedstrijden zou spelen. En bij Oranje keek ik de eerste keer echt mijn ogen uit. De tweede keer was ik meer mezelf en een van de jongens."

De middenvelder wist dat dit zijn seizoen moest gaan worden. "Vorig seizoen had ik al zoiets van: oké, ik moet voor mijn ontwikkeling echt meer gaan spelen", zo geeft hij aan. "Dat is geen kritiek naar iemand anders toe. Ik was vooral teleurgesteld in mezelf, want je moet het zelf doen. Met de nieuwe trainer wist ik dat ik mijn kansen in eigen hand had."

Rosario heeft ook veel vertrouwen in de titelstrijd. "We hebben een heel nuchter team. Als je ziet hoe wij hier in Doha bezig zijn, hoeveel plezier we hebben, dat is mooi om te zien", zegt hij daarover. "Ik weet zeker dat wij op dezelfde manier doorgaan. Dat we voor elkaar blijven werken en strijden. Op die manier moeten wij de titel veiligstellen."




Tags

rosario kritieken nuchter oranje telegraaf titel titelstrijd veiligstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Blijft toch het mooie aan voetbal dat de ontwikkeling van spelers soms niet te voorspellen is. Niet zo extreem als Vardy, Kanté of Mahrez, maar Rosario is ook al een mooie succes story. Ga zo door Pablo!
+2/-0

5 jaar geleden
Nou Rosario, bij Cocu had jij nu niet in de basis gestaan, dat mag je gerust zeggen.
+2/-1

5 jaar geleden
Op dit moment gewoon de beste verdedigend middenvelder van en in Nederland.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje