Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Onze selectie is breed genoeg'

10 januari 2019 12:52 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf laat Mark van Bommel weten dat er op transfergebied weinig gaat gebeuren bij PSV deze periode. "Wij kunnen nee zeggen. Niemand gaat weg", aldus Van Bommel. "Ik ga er ook niet vanuit dat wij spelers gaan halen deze maand. Onze selectie is breed genoeg."

De enige uitzondering is Bart Ramselaar. De middenvelder mag wel vertrekken bij PSV. "Maar alleen verkoop is een optie", zo geeft Van Bommel aan.

Meer op De Telegraaf




Tags

bommel ramselaar telegraaf transfergebied

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dan maar hopen dat we niet te veel blessures en schorsingen krijgen in de laatste linie. Qua schorsingen moet dat wel goed komen. Dumfries (2x geel), Schwaab (0x geel), Viergever (2x geel), Angelino (0x geel). Blessures weet je natuurlijk nooit.
+1/-2

5 jaar geleden
Het halen van een vervanger mag dan niet nodig zijn. Maar dat verklaart nog niet het laten gaan van Isimat voor 350.000 euro.
+1/-4

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
Eens,een speler die is gehaald voor 2.4 mln en ondanks een aflopend contract voor zon bedrag van de hand doen is lachwekkend.
+2/-3

5 jaar geleden
Dus allen Ramselaar mag vertrekken mits verkocht word! Isi weg en wat te doen met geld van eventueel Ramselaar?? Geldnood of komt er wellicht toch een verrassing naar Eindhoven ????
+1/-4

 
5 jaar geleden
PSV probeert het maximale uit het beschikbare geld te halen om weer aansluiting te vinden met de Europese subtop. Onderdeel daarvan is overbodige kosten vermijden. Maar denken aan geldnood dan snap je weinig van de financiën bij PSV.
+2/-3

 
5 jaar geleden
En jij weet het allemaal heel goed wat de financiën zijn bij PSV? Wij weten helemaal niks wat er achter de schermen gebeurt!!!
+1/-1

5 jaar geleden
Een woord: hahahahahaha
+1/-3

5 jaar geleden
Dat krijg je als je je spelers voor een appel en een ei weggeeft dan kun je ook niet veel.
+2/-2

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje